Erik Olsson Fastighetsförmedling

Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Huvudkontor Erik Olsson Fastighetsförmedling AB 4,8 av 5 i betyg Orgnummer: 556517-8216

Besöksadress: Sveavägen 147 Postadress: 113 46 Stockholm

Telefon: 0771-551 000 E-post: mail@erikolsson.se

Erik Olsson Fastighetsförmedling är den 8:e största mäklarkedjan sett till antal fastighetsmäklare med totalt 268 mäklare fördelat på 52 mäklarkontor.

Om Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling är en mäklarbyrå som grundades 1997 med en önskan om att utmana branschens etablerade mäklarkontor genom att arbeta på ett mer metodiskt och proaktivt sätt. Målet var då och är fortfarande idag att erbjuda alla kunder en modern mäklartjänst med flexibla visningar som passar både säljare och köpare, gedigen och mångsidig marknadsföring och lokalt fokuserade mäklare som har stor kännedom om närområdet – allt för att kunna erbjuda sina kunder en möjlighet till en riktigt lyckad bostadsaffär. Erik Olsson Fastighetsförmedling har sitt huvudkontor i Stockholm och lokala fastighetsmäklare i Uppsala, Göteborg, Varberg, Karlstad, Örebro, Nyköping, Malmö, Lund, Trelleborg, Kristianstad och Skanör-Falsterbo med sammanlagt 268 fastighetsmäklare. De förmedlar allt från bostadsrätter, radhus och villor till tomter och nyproducerade bostäder. Genom sitt engagemang i TM-gruppen kan Erik Olsson Fastighetsförmedling även förverkliga drömmen om en bostad utomlands. TM-gruppen satsar på nyproduktioner i Spanien och är en av landets största producenter och förmedlare av semesterbostäder.

Varje år granskar det oberoende företaget UC Bostadsvärdering de försäljningar som genomförs, och jämför dem med övriga marknaden. De senaste 11 åren har de som har sålt sin bostad med Erik Olsson fått bättre betalt än de som har sålt med andra mäklarbyråer. 2018 fick våra kunder i Stockholm 2,6 % mer, Göteborgskunderna 8,1 % och Skånekunderna 6,1 % bättre betalt än genomsnittet. 

Erik Olsson-metoden

På Erik Olsson Fastighetsförmedling arbetar alla mäklare efter en strategi som fått namnet Erik Olsson-metoden eller EO-metoden med mål att öka antalet spekulanter, få fler budgivare och därmed fler bud. I denna metod ingår alla delar i försäljningsprocessen och ledorden är kvalitet, kunskap och service som ska ge kunderna en trygg försäljning till högsta möjliga försäljningspris. EO-metoden består av fyra kategorier: förberedelser, marknadsplan, visningsstrategi och budgivningsstrategi. Den välbeprövade metoden har gett Erik Olsson Fastighetsförmedlings kunder bäst betalt sedan 2008. Det är det oberoende företaget UC Bostadsvärdering som varje år mäter företagets försäljningar och jämför dem med den övriga marknaden och denna undersökning har alltså visat att kunder till Erik Olsson Fastighetsförmedling har fått bättre betalt än kunder som använt andra mäklarbyråer ända sedan 2008.

Värdering och försäljning

Erik Olsson Fastighetsförmedling erbjuder en kostnadsfri värdering där du snabbt och enkelt få reda på hur mycket din bostad är värd. Detta kan ge en god uppfattning av hur mycket du kan investera i ett nytt boende. Värderingen är ofta första steget i processen att sälja en bostad men kom ihåg att värderingen och slutpriset kan skilja sig åt. När en mäklare från Erik Olsson Fastighetsförmedling värderar en bostad får också säljaren förslag på åtgärder som kan höja marknadsvärdet och enkla tips om hur bostaden kan stylas inför fotografering och visningar. Erik Olsson Fastighetsförmedling är en mäklarfirma som arbetar lokalt och varje mäklare fokuserar på ett område med ca 1000 bostäder. Genom att fokusera på ett specifikt område kan en mäklare vara expert på ett specifikt bostadsområde och ha stor kunskap om till exempel förskolor och skolor, allmänna transportmedel och grönområden men också hur säljmarknaden ser ut i området. Detta ger försäljningen de bästa förutsättningarna för en riktigt lyckad affär. Erik Olsson Fastighetsförmedling samarbetar även med Söderberg & Partners Bolån som kan erbjuda fördelaktiga bolån med personlig service och professionellt stöd.

Tips!

Ska du sälja din bostad? Jämför mäklare gratis på MäklarOfferter.se!

Alla Erik Olsson Fastighetsförmedlings kontor