MäklarOfferter

Skeppsholmen Sotheby's international Realty

Vill du köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter kan du hitta och jämföra Skeppsholmen Sotheby's international Realtys samtliga 29 mäklare och 6 kontor.

Skeppsholmen Sotheby's international Realty
BetygStjärna4,5/5
Kontor6
Mäklare29

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Skeppsholmen Sotheby's international Realty, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas till relevanta mäklare på Skeppsholmen Sotheby's international Realty samt andra mäklarbyråer som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Skeppsholmen Sotheby's international Realty - alla mäklare och kontor

Här hittar du kontoren

På kartan kan du se var Skeppsholmen Sotheby's international Realtys samtliga kontor ligger.

Om Skeppsholmen Sotheby's international Realty

Skeppsholmen Sotheby's International Realty, etablerad som en av de mest exklusiva mäklarbyråerna i Sverige, utmärker sig genom sin specialisering inom det exklusiva premiumsegmentet. Med sitt globala samarbete med Sotheby's International Realty, tillhandahåller de enastående tillgång till ett omfattande nätverk av över 1000 systerkontor i 81 länder, vilket ger dem en exceptionell internationell närvaro och räckvidd.

Skeppsholmen Sotheby's International Realty har framgångsrikt förmedlat tiotusentals fastighetsaffärer, vilket bekräftar deras exceptionella förmåga att bygga och upprätthålla långsiktiga kundrelationer grundade på förtroende och förståelse.

Skeppsholmens unika erbjudande

Skeppsholmen Sotheby's International Realty erbjuder en distinkt tjänst som strävar efter att maximera försäljningspriser samtidigt som de ger omfattande stöd till både köpare och säljare. Deras filosofi, som fokuserar på hårt arbete och en proaktiv inställning till målinriktad marknadsföring, avvisar alla genvägar till framgång. Detta innebär en betydande investering i marknadsföring, vilket manifesteras genom deras konsekventa närvaro i ledande dagstidningar, både digitalt och i tryckt format, ett drag som har varit kännetecknande för företaget sedan dess start.

Skeppsholmens omfattande och välskötta kundregister och nätverk, som innehåller över 60 000 aktiva sökande, spelar en avgörande roll i deras kapacitet att effektivt matcha säljare med potentiella köpare. De använder en genomtänkt strategi för att kommunicera de unika egenskaperna hos varje fastighet, riktad mot köpare som värdesätter kvalitet och förstår investeringens värde. Detta fokus på kvalitet och rätt matchning understryker företagets engagemang i att nå de mest lämpliga köparna för varje unik fastighet.

Tack vare det starka nätverket och det erfarna teamet av fastighetsmäklare skapar Skeppsholmen Sotheby's International Realty de optimala förutsättningarna för att nå rätt köpare och uppnå det högsta möjliga försäljningspriset. Deras fastighetsmäklare, som kontinuerligt arbetar med att bygga och upprätthålla både sina egna personliga nätverk och företagets kundregister, är några av Sveriges mest framstående. Detta ger dem en unik position att inte bara uppfylla utan ofta överträffa kundförväntningar, vilket har resulterat i att de ofta lyckats sätta nya försäljningsrekord.

Skeppsholmens mäklarkontor

Skeppsholmen Sotheby's International Realty har kontor i flera städer i Sverige, inklusive Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Båstad, Torekov, Skanör-Falsterbo, Gotland och Åre. Deras erfarna fastighetsmäklare finns tillgängliga för att hjälpa kunder med deras försäljning och bostadssökande över hela Sverige​​.

Samhällsansvar

Skeppsholmen är även starkt engagerade i samhällsansvar och välgörenhet. De har bidragit till flera välgörenhetsorganisationer, allt från att stödja barns hälsa och rättigheter till att främja miljöskydd. Dessa insatser speglar företagets övertygelse om vikten av att ge tillbaka till samhället.

Bli matchad med rätt mäklare
Hitta mäklareBli matchad med rätt mäklare

Med MäklarOfferters matchningstjänst hittar du enkelt den bästa mäklaren som snabbt och problemfritt hjälper dig att få bäst betalt för din bostad.

Hitta bästa mäklarenPil
Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare