MäklarOfferter

Max Hjertqvist

Mäklare på SkandiaMäklarna

Max Hjertqvist
BetygStjärna4,5/5
SkandiaMäklarna

En sympatisk västeråsare med lång erfarenhet av försäljning och förtroendeskapande. Max är en naturbegåvning som har vunnit flera fina säljutmärkelser. Han jobbar strukturerat med en tydlig plan och har det driv som behövs för att maximera slutpriset. Till sin hjälp har han också en av kontorets mest uppdaterade fastighetsmäklarutbildningar, där han dessutom blev utsedd till Årets Mäklarstudent.

Bostäder är ofta människors största affärer i livet och Max gör det lilla extra för att skapa trygghet hos både säljare och köpare. Han har en tanke bakom allt, lämnar inget åt slumpen och älskar pulsen och intensiteten i säljarbetet och budgivningen.

Max är gift och har två barn. I likhet med många andra på Västerås-kontoret är han väldigt sportintresserad, och lyckades få jobbet trots att han håller på ett annat italienskt fotbollslag (Inter) än kontorschefen Ronny (som är Milan-supporter). Det egna fotbollspelandet är ett avslutat kapitel, men Max håller gärna igång med padel, golf och styrketräning.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Max Hjertqvist, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Max Hjertqvist samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Max säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Tillgänglighet, engagemang och nöjda kunder är mitt mål i varje affär.
Bostäder är ofta människors största affärer i livet och jag ser till att göra det lilla extra för att skapa trygghet hos både säljare och köpare. Jag har en tanke bakom allt, lämnar inget åt slumpen och älskar pulsen och intensiteten i säljarbetet och budgivningen.

Jag jobbar väldigt hårt och lovar att göra allt för du ska få bostaden såld snabbt, tryggt och till ett högt slutpris.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Digital annonsering. Ingen hemlighet att Hemnet är sajten där de flesta bostadsletarna söker sitt framtida boende, så Hemnet är en given marknadsföringskanal. Målet är att alltid maximera antalet spekulanter och därför mixar jag alltid Hemnet med sociala medier, vår hemsida och jobbar aktivt med vårt egna spekulantregister för att nå så många spekulanter som möjligt.

Rekommendationer (4)

Max Hjertqvist har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 4 omdömen
Ann-Britt G.+6 mån.
Sålde villa i Hallstahammar

Jag är jättenöjd med Max. Så otroligt engagerad, proffsig och hjälpsam, kändes som om han alltid gav det där lilla extra. Vi är supernöjda.

Kristina H.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Västerås

Max är en helt suverän mäklare, som jag rekommenderar till verkligen alla! Proffsig, kunnig, glad och med otroligt bra bemötande. Han ingav sådan trygghet och sålde lägenheten på en vecka. Jag är supernöjd!

Anneli T.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Västerås

Max är en helt enastående mäklare! Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om hur bra han är. Snäll, trevlig, genuin person och mäklare som hjälpte till mig med precis allt kring försäljningen. Han har otroligt bra lokalkännedom, så han sålde till ett fantastiskt pris på väldigt kort tid. Jag kände mig delaktig och han höll mig välinformerad hela tiden. Max är som en skänk från ovan, jag rekommenderar honom till 100 %!

Yasin A.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Västerås

Max ordnade med en bra försäljning.

Lämna omdöme

Här mäklar Max Hjertqvist

Max jobbar som mäklare i Västerås och Hallstahammar.

Objekttyper

Max förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Max erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Max

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Max

Max Hjertqvist är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

KronaToppmäklare jobbar här
SkandiaMäklarna Västerås, Enköping  Sala
Stjärna4,9/5
SkandiaMäklarna Västerås, Enköping SalaSmedjegatan 8, 722 15 VästeråsBrev vasteras@skandiamaklarna.seTelefon 021 - 15 78 70
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare