MäklarOfferter

Svensk Fastighetsförmedling

Vill du köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter kan du hitta och jämföra Svensk Fastighetsförmedlings samtliga 742 mäklare och 204 kontor.

Svensk Fastighetsförmedling
BetygStjärna4,8/5
Kontor204
Mäklare742

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Svensk Fastighetsförmedling, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas till relevanta mäklare på Svensk Fastighetsförmedling samt andra mäklarbyråer som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Svensk Fastighetsförmedling - alla mäklare och kontor

Här hittar du kontoren

På kartan kan du se var Svensk Fastighetsförmedlings samtliga kontor ligger.

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling, även känt som Svenskfast eller Svensk Fast, är Sveriges äldsta mäklarbyrå. Grundat år 1937 av Eric H Lundgren, har Svenskfast sedan dess vuxit till att bli en av de mest framstående mäklarkedjorna i Sverige. Svensk Fastighetsförmedling utvecklats från en vision om en nationell mäklarkedja till en av de mest framstående mäklarkedjorna i Sverige. Genom åren har de visat prov på sin förmåga att anpassa sig till marknadens förändringar och behov, vilket har cementerat deras position som en pålitlig och respekterad aktör inom fastighetsförmedling.

Svensk Fastighetsförmedling står ut med sin breda expertis inom förmedling av olika typer av fastigheter. Deras tjänster omfattar inte bara bostadsfastigheter, utan sträcker sig även till fritidshus, skogs- och lantbruksfastigheter, samt kommersiella fastigheter. Denna mångsidighet gör dem till en pålitlig mäklare för både privata och kommersiella aktörer.

Fastighetsförmedling i Sverige och Spanien

Idag är Svensk Fastighetsförmedling en framstående aktör med 742 mäklare fördelade på 204 kontor i Sverige samt i Spanien. Svenskfast är engagerade i att leverera exceptionell service och kundtillfredsställelse, vilket har lett till en lång historia av framgångsrika fastighetsaffärer. Deras mål är att fortsätta vara en ledande kraft inom fastighetsförmedlingsbranschen, samtidigt som de bidrar till utvecklingen av hållbara och attraktiva boendemiljöer.

Svenskfast – pionjärer inom fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling har sedan starten varit en föregångare i fastighetsbranschen. De introducerade konceptet med helgvisningar och anställde Sveriges första kvinnliga mäklare redan 1939, vilket visar på Svenskfasts engagemang för nyskapande och inkluderande praxis inom fastighetsförmedling.

Att sälja bostad med Svensk Fastighetsförmedling

När det är dags att sälja din bostad, säkerställer Svensk Fastighetsförmedling en process som är skräddarsydd efter dina unika behov och förhållanden. Med förståelse för att varje försäljning är unik, anpassar de sina tjänster för att passa just din situation, oavsett om du är under tidspress eller har gott om tid.

Kunniga mäklare med lokalkännedom

Mäklarna hos Svensk Fastighetsförmedling är inte bara välutbildade och erfarna, utan de besitter även en god lokalkännedom om de platser där de verkar, vilket innebär att de kan erbjuda kunderna värdefull insikt i bland annat närliggande skolor, affärer, transportmöjligheter och grönområden.

Som Sveriges största fristående mäklarkedja, är Svensk Fastighetsförmedling dedikerad till att tillhandahålla en tjänst som är fullständigt anpassad efter dig. Svenskfasts oberoende position möjliggör en skräddarsydd service som möter varje kunds unika behov.

Svensk Fastighetsförmedling – erfarenhet och expertis

Tack vare Svensk Fastighetsförmedlings långa erfarenhet och expertis kan kunderna räkna med professionell service och känna sig trygga genom hela försäljningsprocessen. Det långsiktiga målet är att förbli ledande inom mäklarbranschen genom att erbjuda tjänster och produkter som inte bara möter utan överträffar kundernas förväntningar, samtidigt som de bidrar till ett mer hållbart boende.

Svensk Fastighetsförmedling har kunskapen, erfarenheten och resurserna för att säkerställa att din bostadsförsäljning blir trygg och framgångsrik. Med Svenskfast vid din sida, kan du känna dig trygg med att varje aspekt av din fastighetsresa hanteras med största omsorg och professionalism.

Svensk Fastighetsförmedlings omfattande tjänsteutbud

Svensk Fastighetsförmedling erbjuder en rad tjänster designade för att optimera försäljningsprocessen för bostäder, skräddarsydda efter varje säljares unika behov och förutsättningar. Syftet är att kunden ska känna sig trygg och få bästa möjliga betalt i sin affär.

Bostadsvärdering och SMART-annonsering

Svensk Fastighetsförmedling erbjuder en rad tjänster designade för att optimera försäljningsprocessen. En av de centrala tjänsterna är bostadsvärdering, där Svenskfasts mäklare bistår med en noggrann värdering av bostaden för att ge en rättvis bild av dess marknadsvärde.

Satsningen på SMART-annonsering är en annan viktig del i Svenskfasts tjänsteutbud. Den inkluderar annonsering i digitala och sociala medier, inklusive Facebook och Instagram, med syftet att nå de mest potentiella köparna och påskynda försäljningsprocessen med ett ökat slutpris som resultat. Kunden har även möjlighet att följa kampanjens framgång live.

Filmproduktion och drönarvy

För att lyfta fram din bostad på bästa sätt, erbjuder Svensk Fastighetsförmedling tjänster som filmproduktion och drönarvy, där bostadens bästa sidor lyfts fram med hjälp av visuella berättelser ackompanjerade av musik. Drönarvy är en tjänst som ger en extra dimension till presentationen genom att visa bostadens läge i relation till omgivande faciliteter, antingen genom högupplösta bilder eller en 360-graders panoramavy. Dessa verktyg framhäver bostadens unika egenskaper och läge, vilket kan bidra till en mer engagerande presentation.

Virtuella och livestreamade visningar

Med avancerad 3D-teknik erbjuder Svensk Fastighetsförmedling virtuella visningar som ger potentiella köpare möjlighet att utforska bostaden rum för rum i 360 grader, vilket kan förstärkas med ett VR-set för en mer uppslukande upplevelse. Dessutom erbjuds live-streamade visningar, där mäklaren ger en rundtur av bostaden under en direktsändning, svarar på frågor och beskriver upplevelsen av att bo där.

Bostadsvärdet – följ bostadens värdeutveckling

Genom tjänsten Bostadsvärdet kan man följa bostadens värdeutveckling månadsvis, helt kostnadsfritt. Denna tjänst ger regelbundna uppdateringar som levereras direkt via mejl och på Svensk Fastighetsförmedlings webbplats.

Varudeklarerat – en omfattande försäkring

Med försäkringspaketet Varudeklarerat erbjuder Svensk Fastighetsförmedling ett omfattande skydd för både säljare och köpare, som varar upp till tio år. Försäkringspaketet är enligt Svensk Fastighetsförmedling själva det mest omfattande på marknaden och finns tillgängligt för både villor och bostadsrätter.

Aktiv Matchning

Svensk Fastighetsförmedlings "Aktiv Matchning" innebär en skräddarsydd försäljningsstrategi baserad på dina specifika förutsättningar. Syftet är att hitta rätt köpare och uppnå bästa möjliga slutpris för bostaden. Aktiv Matchning inkluderar:

  • En försäljningsplan som är optimalt anpassad efter ditt aktuella läge.
  • Exklusiva produkter och tjänster som maximerar slutpriset på din bostad.
  • Engagerade mäklare som aktivt söker rätt köpare för din bostad.

Svenskfasts spekulantregister

Svensk Fastighetsförmedling erbjuder en personlig sökservice och använder ett av marknadens mest omfattande kundregister för att matcha bostaden med intresserade spekulanter.

Svensk Fastighetsförmedling – en av de mest etablerade mäklarbyråerna

Som Sveriges äldsta och en av de mest etablerade mäklarbyråerna, fortsätter Svensk Fastighetsförmedling att leda vägen inom fastighetsförmedlingsbranschen. Genom att alltid sätta kundens behov i förgrunden och ständigt sträva efter att utveckla sina tjänster, säkerställer Svenskfast att de förblir i branschens framkant, redo att möta framtidens utmaningar och möjligheter.

Med en rik historia, omfattande expertis och ett starkt engagemang för innovation och kundservice, är Svenskfast ett bra alternativ oavsett om du ska köpa, sälja eller bara vill utforska fastighetsmarknaden.

Sälja bostad? Hitta & jämför mäklare
Hitta mäklareSälja bostad? Hitta & jämför mäklare

MäklarOfferter är Sveriges största jämförelsetjänst för bostadssäljare. Vi hjälper dig att kostnadsfritt jämföra och hitta den bästa mäklaren för din bostadsförsäljning.

Jämför mäklarePil
Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare