Svensk Fastighetsförmedling (Svenskfast)

Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris

Svensk Fastighetsförmedling (Svenskfast)

Svensk Fastighetsförmedling

Huvudkontor Svensk Fastighetsförmedling AB 4,8 av 5 i betyg Orgnummer: 556090-2313

Besöksadress: Vasagatan 28 Postadress: 111 20 Stockholm

Telefon: 08-505 358 00 E-post: kontakta@svenskfast.se

Svensk Fastighetsförmedling är den 2:a största mäklarkedjan sett till antal fastighetsmäklare med totalt 774 mäklare fördelat på 227 mäklarkontor.

Om Svensk fastighetsförmedling (Svenskfast)

Svensk fastighetsförmedling, som även ibland kort och gott benämns som Svenskfast eller Svensk fast, grundades redan 1937 och är Sveriges äldsta mäklarbyrå. Svensk fastighetsförmedling är en mäklarfirma som vet att det är viktigt med både erfarenhet och kunskap för att göra en riktigt lyckad bostadsaffär. Mäklarbyrån förmedlar inte bara bostäder som villor, bostadsrätter och fritidshus utan även skogs- och lantbruksfastigheter samt kommersiella fastigheter. Företaget har mäklarkontor på flera ställen i Sverige och även i Spanien.

Fastighetsmäklare med koll på läget igår, idag och imorgon

Redan när Eric H Lundgren grundade Svensk fastighetsförmedling på 1930-talet var målet att starta en rikstäckande mäklarkedja med duktiga mäklare som kunde hjälpa kunderna till en riktigt bra bostadsaffär. Denna vision har företaget tagit med sig genom olika tidsepoker med svenska folkhemmet, industrialiseringen och bostadskriser fram till dagens digitaliserade bostadsaffärer. Idag är Svenskfast en av landets största byråer med 774 mäklare i både Sverige och i Spanien. Genom att ha mäklarkontor i flera olika städer kan de anpassa sin tjänst efter de lokala förutsättningar som finns. Alla mäklare känner väl till grannskapet och kan tipsa om skolor, affärer, transportmöjligheter och grönområden. När du väljer att anlita Svensk fastighetsförmedling kan du vara säker på att få en fastighetsförmedlare som arbetar professionellt och som du kan känna dig trygg med. De arbetar hela tiden med att utveckla sina tjänster för att kunna erbjuda de bästa försäljningsmetoderna i den ständigt föränderliga bostadsmarknaden. Svensk fastighetsförmedling har ett upplägg som de kallar för Svenskfastmetoden där de anpassar varje bostadsförsäljning efter kundens och fastighetens behov och förutsättningar. Bland annat arbetar alla mäklare på Svensk fastighetsförmedling aktivt med rådgivning, snygg fotografering av bostaden, säljande beskrivningar, unika marknadsföringsmetoder, professionella visningar, trygga budgivningar och förhandlingar samt hjälp med kontrakt och tillträde.

Samarbetspartners, priser och utmärkelser

För att kunna erbjuda sina kunder en attraktiv tjänst arbetar Svensk fastighetsförmedling med ett stort antal utvalda samarbetspartners. Genom dessa samarbeten kan fastighetsbyrån addera olika mervärden som kompletterar företagets grundtjänst att förmedla fastigheter. Svensk fastighetsförmedling arbetar till exempel med Anticimex som kan hjälpa till att skapa en trygg bostadsaffär genom att varudeklarera fastigheten och med Ordna Bolån som är en tjänst som matchar låntagares behov med olika bankers erbjudanden. Svenskfast arbetar även med bankerna Nordea och SEB, försäkringsbolaget Trygg-Hansa, elföretaget Vattenfall och larmbolaget Verisure.

Genom åren har Svensk fastighetsförmedling fått ta emot flera utmärkelser och priser för bästa serviceföretag och arbetsgivare. Två år i rad, både 2018 och 2019, har till exempel Svensk fastighetsförmedling blivit uppmärksammad och vunnit första pris av ServiceScore som mätt hur kunder upplevt olika företags kundbemötande och service. 2019 fick Svenskfast också ta emot ett pris då de utsågs till sjunde bästa arbetsgivare i Universums undersökning där företagens egna medarbetare fått rösta.

Tips!

Ska du sälja din bostad? Jämför mäklare gratis på MäklarOfferter.se!

Alla Svensk Fastighetsförmedlings kontor