Mäklarringen

Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris

Mäklarringen

Mäklarringen

Huvudkontor Mäklarringen Svenska Aktiebolag 4,7 av 5 i betyg Orgnummer: 556305-4708

Besöksadress: Centralvägen 5 Postadress: 186 31 Vallentuna

Telefon: 08-501 394 90 E-post: support@maklarringen.se

Mäklarringen är den 14:e största mäklarkedjan sett till antal fastighetsmäklare med totalt 73 mäklare fördelat på 30 mäklarkontor.

Om Mäklarringen

Att sälja sin bostad är för många en stor affär, kanske den största i livet, och för att göra bostadsaffären så lyckad som möjligt arbetar alla mäklare på Mäklarringen med stort engagemang och kunskap så att både säljare och köpare kan känna sig lugna och trygga. Mäklarringen grundades på 1980-talet av Bengt Olofsson och har i dag 30 mäklarkontor runt om i landet. Mäklarbyrån förmedlar villor, bostadsrätter, tomter och fritidshus men även kommersiella fastigheter. Mäklarringen har även fastighetsmäklare utomlands i till exempel Albanien, Spanien och Portugal samt på Cypern och ögruppen Kap Verde för dig som drömmer om en semesterbostad på varmare breddgrader.

En mäklarbyrå med hjärta och resultat

Mäklarringens vision är att utveckla en mäklarfirma som drivs både med hjärtat och med målet att uppnå goda resultat. Företaget har en god företagskultur där både medarbetare och kunder trivs. Dessutom har man valt att stödja Läkarmissions arbete för att vara med och bidra till en bättre värld.

Från värdering till överlåtelse av privata bostäder

När du kontaktar en mäklare på Mäklarringen börjar säljprocessen med en kostnadsfri värdering. Du förbinder dig inte till något genom denna värdering och kan välja att inte gå vidare med bostadsförsäljningen. Väljer du att arbeta med Mäklarringen läggs en plan upp för hur försäljningen ska gå till och sedan tas foton och hemmet stylas inför kommande visningar. Mäklarringens långa erfarenhet i branschen visar att det lönar sig att lägga ner tid på att styla och inreda hemmet för att locka till sig fler intresserade spekulanter. Handlar det om en bostad med trädgård lönar det sig också att se till att den ser välskött och vårdad ut. I de flesta fall uppmärksammas bostaden i flera kanaler för att öka intresset runt den. Mäklarringen är en mäklarfirma som arbetar med traditionell marknadsföring med annonser i dagstidningar och i skyltfönster men också via sitt eget kundregister, sociala medier och på olika webbsidor som hemnet.se och boneo.se. Om kunden önskar finns även möjlighet att arrangera en mer diskret försäljning. Efter visningen eller visningarna kontaktar mäklaren alla seriösa spekulanter för att om det behövs hjälp med boendekalkyler och bankkontakter och sedan börjar budgivningen. Mäklaren uppdaterar säljaren om budgivningens utveckling hela tiden. När båda parter är överens om bud och datum för överlåtelse upprättas ett köpekontrakt.

Kommersiella fastigheter

Mäklarringen har även lång erfarenhet av att arbeta med kommersiella fastigheter som till exempel flerbostadshus, industrifastigheter och företag. Alla Mäklarringens lokala mäklarkontor har möjlighet att hjälpa till med försäljning av kommersiella fastigheter och aktuella försäljningar finns alltid presenterade på Mäklarringens webbsida med information om bland annat fastighetens hyresintäkter, olika byggnader och sammanställning av areor.

Bostad utomlands

Är du intresserad av en bostad utomlands är du också välkommen att kontakta Mäklarringen. Mäklarfirman förmedlar både hus och lägenheter för både semester- och permanentboende i flera olika länder.

Tips!

Ska du sälja din bostad? Jämför mäklare gratis på MäklarOfferter.se!

Alla Mäklarringens kontor