MäklarOfferter

Mäklarringen

Vill du köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter kan du hitta och jämföra Mäklarringens samtliga 69 mäklare och 29 kontor.

Mäklarringen
BetygStjärna4,8/5
Kontor29
Mäklare69

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Mäklarringen, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas till relevanta mäklare på Mäklarringen samt andra mäklarbyråer som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Mäklarringen - alla mäklare och kontor

Här hittar du kontoren

På kartan kan du se var Mäklarringens samtliga kontor ligger.

Om Mäklarringen

Mäklarringen grundades på 1980-talet av Bengt Olofsson och är idag en välkänd mäklarkedja som står för ett personligt och professionellt tillvägagångssätt i fastighetsbranschen. Med över 40 år i branschen och 29 mäklarkontor utspridda över hela Sverige, erbjuder Mäklarringen en unik kombination av lokal expertis och en omfattande förståelse för bostadsmarknaden.

Mäklarringen har 69 mäklare i Sverige och är representerade i flera länder, inklusive Cypern, Frankrike, Portugal, Spanien och Turkiet. Som en mäklarfirma som ägs av sina medlemmar, återinvesterar Mäklarringen all vinst i verksamheten, vilket säkerställer en kontinuerlig utveckling och hög personaltrivsel. Deras låga personalomsättning är en testament till deras engagemang för kvalitet och kundnöjdhet.

Värdeord: hjärta och resultat

Mäklarringen präglas av sina två värdeord: hjärta och resultat. Dessa principer speglar företagets dedikation till att hjälpa människor genom deras största affärer i livet - att köpa eller sälja ett hem. Med ett starkt fokus på människan bakom varje affär, strävar Mäklarringen efter att skapa långvariga och meningsfulla relationer med sina kunder.

Mäklarringens fastighetstjänster

Mäklarringen skräddarsyr sina tjänster för varje kunds unika behov. Deras erbjudanden inkluderar Mäklarringen Prime för unika och speciella hem, Mäklarringen Go – en digital mäklartjänst för ett fast arvode, och Mäklarringen Equestrian Home, specialiserat på hästgårdar. De tillhandahåller även fri värdering av bostäder samt förmedlingstjänster av kommersiella fastigheter​​​​​.

Mäklarringens digitala tjänster

Med Mäklarringen Go erbjuder de en helt digital mäklartjänst, vilket ger kunder full kontroll över försäljningsprocessen till ett fast arvode. Genom att kombinera traditionella och digitala försäljningsmetoder möter Mäklarringen dagens moderna bostadsmarknad​​.

Internationell fastighetsförmedling

Mäklarringen är också en av de ledande aktörerna inom internationell fastighetsförmedling, med ett stort utbud av bostäder utomlands. De hjälper kunder genom hela köpprocessen, från att hitta drömboendet till att navigera i lokala lagar och regler i länder som Spanien, Portugal, Frankrike och Cypern​​.

Mäklarringen - brett utbud av tjänster

Oavsett om du söker ett unikt hem, en hästgård, kommersiella fastigheter eller en bostad utomlands, är Mäklarringen redo att hjälpa dig. Med deras omfattande erfarenhet, breda tjänsteutbud och personliga tillvägagångssätt, är Mäklarringen den perfekta partnern för dina fastighetsaffärer.

Bli matchad med rätt mäklare
Hitta mäklareBli matchad med rätt mäklare

Med MäklarOfferters matchningstjänst hittar du enkelt den bästa mäklaren som snabbt och problemfritt hjälper dig att få bäst betalt för din bostad.

Hitta bästa mäklarenPil
Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare