MäklarOfferter

Croisette Real Estate Partner

Vill du köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter kan du hitta och jämföra Croisette Real Estate Partners samtliga 93 mäklare och 23 kontor.

Croisette Real Estate Partner
BetygStjärna4,8/5
Kontor23
Mäklare93

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Croisette Real Estate Partner, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas till relevanta mäklare på Croisette Real Estate Partner samt andra mäklarbyråer som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Croisette Real Estate Partner - alla mäklare och kontor

Här hittar du kontoren

På kartan kan du se var Croisette Real Estate Partners samtliga kontor ligger.

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner, en framträdande aktör i fastighetsrådgivningsbranschen, karaktäriseras av sitt expansiva och innovativa arbete. Grundat för att utmana traditionella metoder i branschen, står Croisette idag som en symbol för nytänkande, speciellt genom integrationen av digitala lösningar. Med en rikstäckande närvaro i Sverige, Island, Danmark och Finland, samt ett globalt huvudkontor i Malmö, strävar företaget efter att erbjuda kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom områden som transaktioner, fastighets- och hyresförmedling​​​​​​.

Grundaren Per Svensson, med en bakgrund inom både e-handel och fastighetssektorn, etablerade Croisette 2015. Företagets tillväxt har varit betydande, med en ökning på 781 % mellan 2015 och 2019, och har utvidgat sin verksamhet till att omfatta nästan 300 medarbetare i Norden. Ett viktigt steg i Croisettes historia var förvärvet av mäklarkedjan Våningen & Villan 2022, vilket markerade företagets inträde på den privata marknaden. År 2023 etablerade Croisette ett internationellt partnerskap med Knight Frank, vilket ytterligare stärker dess position som en global rådgivare​​​​​​.

Croisette är idag den 11:e största mäklarfirman i Sverige, med 23 kontor och 93 fastighetsmäklare.

Croisettes mäklartjänster

Croisette Real Estate Partner erbjuder en genomtänkt och omfattande process för att sälja bostäder, vilket inkluderar lägenheter, villor och gårdar. Deras tjänster börjar med upprättandet av ett uppdragsavtal, där de tillsammans med kunden bestämmer arvoden, mervärden och utgångspris. Därefter genomför mäklaren en detaljerad faktainsamling för att skapa en säljande beskrivning av bostaden, där kundens preferenser tas i beaktning.

För att optimera bostadens presentation erbjuder Croisette homestyling som ett mervärde. Denna tjänst innebär en komplett inredning av bostaden för att förbättra dess visuella framtoning. Professionell fotografering är också en central del av deras tjänst, vilket säkerställer att bostaden visas från sin bästa sida i all marknadsföring.

Marknadsföringen sker på ledande plattformar och med tjänsten Digital Deluxe kan kunden få utökad synlighet på webben och sociala medier. Croisette genomför även visningar, som alltid leds av en registrerad fastighetsmäklare, och diskuterar olika visningsalternativ med kunden för att maximera tillgängligheten.

Efter visningen följer en noggrann uppföljning med spekulanter, där mäklaren aktivt återkopplar och besvarar eventuella frågor. Budgivningsprocessen hanteras med målet att generera konkurrenskraftiga bud, med stöd av Croisettes bankkontakter för att underlätta för spekulanter att få lånelöften.

När en köpare är funnen och pris samt villkor är överenskomna, tar Croisette hand om all juridisk dokumentation för köpeavtalet. Tillträdesdagen innebär överlämning av nycklar och ekonomiska transaktioner, med möjlighet till flyttstädning som ytterligare en tjänst.

Genom denna process säkerställer Croisette en smidig och effektiv försäljning, med kundens behov i centrum och en strävan efter att uppnå det högsta möjliga slutpriset för bostaden​​.

Våningen & Villan blir Croisette

I maj 2022 blev mäklarfirman Våningen & Villan en del av Croisette-koncernen, vilket markerade Croisettes första steg in i mäklarbranschen. Tidigare hade Croisette främst agerat som en fastighetsrådgivare och hade utvidgat sitt arbete till den privata marknaden under namnet Croisette Home på Island. Genom förvärvet av Våningen & Villan, ett företag med 24 kontor i Sverige och ett i Marbella, förstärker Croisette sin närvaro på den svenska marknaden och inom den privata sektorn.

Detta förvärv resulterade i en signifikant utökning av personalen inom Croisettekoncernen, med cirka 150 nya medarbetare från Våningen & Villan. Denna samverkan förväntas erbjuda en komplett fastighetspalett och möta kundernas olika behov med relevanta framtidslösningar​​.

Sälja bostad? Hitta & jämför mäklare
Hitta mäklareSälja bostad? Hitta & jämför mäklare

MäklarOfferter är Sveriges största jämförelsetjänst för bostadssäljare. Vi hjälper dig att kostnadsfritt jämföra och hitta den bästa mäklaren för din bostadsförsäljning.

Jämför mäklarePil
Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare