Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Svensk Fastighetsförmedling Tjörn

Svensk Fastighetsförmedling Tjörn

4,4 av 5 i betyg
Svensk Fastighetsförmedling Tjörn

Mäklare med koll på läget i Stenungsund, Tjörn och Orust

Vi är fastighetsmäklarna som vågar sticka ut!

Är ni på väg att köpa eller sälja er villa, bostadsrätt eller gård i våra områden Stenungsund, Tjörn och Orust, tveka inte att kontakta oss! Vi finns på flera platser i landet och kan våra områden i detalj. Vi vet vad köparna vill ha och vad ni som säljare ska tänka på inför en försäljning.
Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från hur man hittar köparna ända fram till en riktigt lyckad försäljning.

Vår ambition är att vara den mäklarfirman som, med omtänksamhet, engagemang, nytänkande och affärsmässighet, håller den kvalité som krävs för att just ni ska få en trygg affär med bäst betalt. För oss är det viktigt att informera våra säljare om att man kan uppnå olika resultat beroende på hur man säljer sin bostad.

Vi arbetar med proffsfotografer och drönarfilmare som tillsammans med vår kostnadsfria stylingrådgivare skickligt hittar rätt bildspråk. Detta leder till att vi når ut till fler spekulanter som kommer på våra visningar. Vår proffsighet och vårt engagemang leder till intressanta slutresultat.
Vi berättar gärna om vår tjänst Läge+ och hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. Genom en tidig start använder vi tiden till er fördel!

Vi tror på öppenhet och att vara er bästa mäklare när ni säljer er bostad med oss.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Svenskfast Tjörn
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Anne Kylemark mäklare
Anne Kylemark

Jag är driven, målinriktad och kunnig som mäklare. Min ambition är att alla mina kunder ska vara helnöjda när affären är avslutad och att du som säljare inte bara ska ha fått maximalt betalt utan också ha en trygg försäljning i ryggen.

Mäklare Anne Kylemark
Helén Roth mäklare
Helén Roth

Mig och Svensk Fastighetsförmedling ska man anlita om man vill ha hjälp med en Trygg affär och få Bäst betalt!

Mäklare Helén Roth
Anna-Karin Vernberg mäklare
Anna-Karin Vernberg

Jag är en tävlingsinriktad tjej med fastighetsintresse som efter många år inom hotell- och utbildningsbranschen valde att göra det roligaste som finns, förmedla hem! Nu har jag sedan ett par år, världens bästa jobb där jag får kombinera all det som jag tycker är roligast! Rådgivning och att få ihop affärer där köpare och säljare känner sig nöjda. Jag började på Fastighetsbyrån och lärde mig en...

Mäklare Anna-Karin Vernberg
Emma Andersson mäklare
Emma Andersson

Driven. Pålitlig. Trygg. Snabb på återkoppling.

Mäklare Emma Andersson
Mäklarbild saknas
Jacob Bryngelsson

Jacob Bryngelsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Stenungsund, Askerön, Bohuslän, Jörlanda, Spekeröd, Stora Höga, Svenshögen, Ucklum, Västkusten, Ödsmål och Tjörn.

Mäklare Jacob Bryngelsson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Tjörn.

Svensk Fastighetsförmedling Tjörn
Myggenäsvägen 4A
47160 Myggenäs

sf.tjorn@svenskfast.se

0304-67 13 70

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Tjörn?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.