MäklarOfferter

Andreas Ejresund

Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Andreas Ejresund
Svensk Fastighetsförmedling

För mig är det viktigt att ni får en tydlig kommunikation genom hela affären där ni alltid vet nästa steg i processen. Det jag ger er i mitt sätt att arbeta är struktur, trygghet, humor och kvalitet där jag arbetar aktivt för att hitta rätt köpare för just er bostad.

Ni är huvudpersonerna och era berättelser om hur det är att bo hos just er tar jag med mig när jag presenterar bostaden för spekulanter och skapar den bästa känslan- "Här vill jag bo".

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Begär offertPil
Andreas säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Vägen mot "bäst betalt" sitter i detaljerna, oavsett ifall det handlar om själva bostaden eller omgivningen. Jag visar inte bostaden utan säljer den, då sannolikheten är större för bättre betalt om alla fördelar blir belysta i processen. Transparens och kommunikation är A och O för att ni och köpare skall känna sig trygga och införstådda i nästa steg från start till mål.

När jag har en visning samlar jag alla spekulanter och gör en "vardagspresentation" där jag berättar om varför din bostad är rätt bostad för dem. Alla som går på mina visningar ska gå därifrån med alla sina funderingar besvarade och förhoppningsvis en känsla att här vill jag bo.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Varje försäljning är unik där din situation utgör grunden för när din bostad är såld.

Ofta finns finns rätt köpare inte just när bostaden läggs ut på skarp marknad varav jag ofta arbetar med att lägga ut bostaden på förhandsmarknaden via vår Svensk fastighetsförmedlings hemsida utan prisbild där jag med mandat från dig kan förhandla villkoren kring en försäljning. På så sätt tar vi taktpinnen och i många fall hittar vi rätt köpare i det skedet och ifall vi går ut på skarp marknad som Hemnet, vet vi i vilket prisläge vi skall gå ut med för att maximera antalet spekulanter och få bäst betalt.

Vi annonserar på sociala medier och kan även med vår tilläggstjänst SMART personifiera annonsering och öka antalet visningar för just din bostad.

En av mina viktigaste kanaler för att generera affärer kommer från vårt bevakningsregister då vi hjälper nästan lika många personer att hitta sitt drömboende. Det betyder att sannolikheten är stor att vi redan tidigt i försäljningsprocessen har köpare till din bostad.

Jag och mina fina kollegor har matchningsmöten varje vecka för att optimera chansen att hitta rätt match mellan säljare och köpare.

Jag har förmånen att arbeta med min kollega Ida som är fotograf och det betyder att vi kan ta bilder på kort varsel och att jag har full koll på vem som redigerar bilderna för att dessa skall vara så bra som möjligt.

Rekommendationer (0)

Andreas har ännu inga rekommendationer. Lämna gärna ett omdöme om du har haft Andreas som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Andreas Ejresund

Andreas jobbar som mäklare i Uppsala, Enköping och Knivsta.

Objekttyper

Andreas förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Andreas erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)

Bli matchad med rätt mäklare för just din bostadsförsäljning.

Börja härPil

Kontakta Andreas

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Andreas

Andreas Ejresund är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Svensk Fastighetsförmedling Uppsala, Enköping & Knivsta
Stjärna4,7/5
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala, Enköping & KnivstaBolandsgatan 15G, 753 23 UppsalaBrev sf.uppsala@svenskfast.seTelefon 018 - 17 25 80