Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Svensk Fastighetsförmedling Borås

Svensk Fastighetsförmedling Borås

5 av 5 i betyg
Svensk Fastighetsförmedling Borås

Svensk Fastighetsförmedling i Borås och Bollebygd
I vår bobutik är vi idag fyra medarbetare, tre mäklare och en mäklarassistent. Vi säljer allt från bostadsrätter, fritidshus, villor, tomter samt nyproducerade objekt. Vår bobutik ligger på Österlånggatan 16 i Borås.
Vi har ett stort nätverk med tänkbara spekulanter tack vare lång erfarenhet inom branschen samt god lokalkännedom.
Vårt framgångsrika arbetssätt bygger på att vi i god tid innan en försäljning kan bistå med vår kompetens och erbjuder den för kunden mest attraktiva och lokalt anpassade mäklartjänsten, baserad på de behov som uppstår i kundens olika livssituationer. Vi är med i hela processen från början till slut. Våra ledord är nytänkande, engagemang, omtanke, trygghet och affärsmässighet.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Svenskfast Borås
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Frida Celind mäklare
Frida Celind

Erfaren mäklare med över 10 års kunskap bakom mig i kombination med att jag älskar mitt yrke, där varje affär är unik. Mitt mål är att göra din bostadsaffär till den bästa affären för dig. Jag är...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Frida Celind
Victoria Reichel mäklare
Victoria Reichel

Mitt genuina intresse för människor, mitt engagemang och min fingertoppskänsla tror jag gör mig framgångsrik som fastighetsmäklare.

Mäklare Victoria Reichel
Eric Rahn mäklare
Eric Rahn

Varje bostadsaffär är unik och som mäklare erbjuder jag en trygg försäljningsprocess med dina mål i fokus. Med en flexibel mäklartjänst skräddarsyr jag varje affär för att överträffa dina förväntningar. Som fastighetsmäklare arbetar jag med kunden i fokus. En bostadsaffär är en av livets största affärer och då är min målsättning att utforma processen utifrån säljare och köpares unika behov. Jag...

Mäklare Eric Rahn
Daniel Forssell mäklare
Daniel Forssell

Mitt mål med varje bostadsaffär är att säljare och köpare ska känna att förväntningarna är både uppfyllda och överträffade, vilket jag försöker förverkliga genom att erbjuda en trygg och flexibel mäklartjänst där jag med noggrannhet, engagemang och struktur ser till att vara lyhörd för de behov du som säljare eller köpare har. Välkommen att kontakta mig för att höra mer om hur jag kan hjälpa...

Mäklare Daniel Forssell
Mäklarbild saknas
Jonas Elmgren

Jonas Elmgren är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Borås.

Mäklare Jonas Elmgren
Mäklarbild saknas
Rebecka Palmqvist

Rebecka Palmqvist är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Borås.

Mäklare Rebecka Palmqvist

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Borås.

Svensk Fastighetsförmedling Borås
Österlånggatan 16 A
50331 Borås

sf.boras@svenskfast.se

033-20 77 30

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Borås?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.