Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Svensk Fastighetsförmedling Luleå

Svensk Fastighetsförmedling Luleå

4,8 av 5 i betyg
Svensk Fastighetsförmedling Luleå

Letar du mäklare i Luleå? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Luleå!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Svenskfast Luleå
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Mäklarbild saknas
Andreas Aspholme

Andreas Aspholme är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Luleå, Gammelstad, Niemisel, Råneå, Södra Sunderbyn och Vitå.

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Andreas Aspholme
Marcus Johansson mäklare
Marcus Johansson

Jag lägger stor vikt vid att vara tillgänglig för dig som säljare samt spekulant så att affären ska kännas trygg hela vägen och för att få bäst betalt.

Mäklare Marcus Johansson
Jesper Carlsson mäklare
Jesper Carlsson

Min vision och ambition är att du som kund, genom ett personligt upplägg, ska känna dig trygg genom hela försäljningsprocessen. Detta genom stort engagemang, lyhördhet, tydlig kommunikation och ständig vägledning.

Mäklare Jesper Carlsson
Sanna Pohjanen mäklare
Sanna Pohjanen

Min ambition är att du som säljare ska få en trygg affär med hög kvalité och bästa möjliga slutpris. Jag drivs av nytänkande, engagemang, omtanke och affärsmässighet.

Mäklare Sanna Pohjanen
Mäklarbild saknas
Daniel Larsson

Daniel Larsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Luleå, Gammelstad, Niemisel, Råneå, Södra Sunderbyn och Vitå.

Mäklare Daniel Larsson
Mäklarbild saknas
Daniel Wandel

Daniel Wandel är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Luleå, Gammelstad, Niemisel, Råneå, Södra Sunderbyn och Vitå.

Mäklare Daniel Wandel
Mäklarbild saknas
Hans Andersson

Hans Andersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, tomter, villor i Boden, Kalix, Luleå och Överkalix.

Mäklare Hans Andersson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Luleå.

Svensk Fastighetsförmedling Luleå
Kungsgatan 28
972 31 Luleå

sf.lulea@svenskfast.se

0920-22 58 50

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Luleå?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.