Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Västra Centrum

Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Västra Centrum

4,3 av 5 i betyg
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Västra Centrum

Ett litet kontor med stort engagemang.

Vårt mäkleri handlar om våra kunder och att göra det vi älskar. Att ett fint presentationsmaterial är viktigt när man säljer sin bostad tycker nog de allra flesta. Men det krävs mer än så för att nå ett toppresultat i varje affär. Vi vet att engagemang, driv, förhandlingsvana och affärsmässighet är avgörande för att få bästa möjliga pris och nöjda kunder. Utifrån kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi en mäklartjänst som passar just din situation.

Efter 10 år i branschen fick vi möjligheten att driva vår egen butik. Vår ambition är att vara bäst när det gäller tillgänglighet och flexibilitet. Vi kan våra gator och föreningar och jobbar lokalt för att kunna erbjuda dig ett gediget kontaktnät.

Med Svensk Fastighetsförmedlings starka varumärke i ryggen kan vi erbjuda det bästa av två världar – det lilla mäkleriets personliga engagemang och det stora mäklarföretagets verktyg och resurser. Vi ser fram emot att hjälpa dig oavsett om du vill värdera, köpa eller sälja. Vi arbetar med villor och bostadsrätter i Majorna, Masthugget, Klippan, Sandarna, Kungsladugård, Änggården samt delar av Linné. Du kan lita på oss genom hela processen och vi strävar alltid efter att leverera det lilla extra. Välkommen att kontakta oss!

Svenskfast Göteborg Västra Centrum
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Emmy Kröhnert mäklare
Emmy Kröhnert

Jag har jobbat som mäklare sedan 2008 och driver nu butiken i Göteborg Västra Centrum tillsammans med min kompanjon. Ett genuint intresse för människor och affärer samt en utpräglad fingertoppskänsla ä egenskaper som gör mig till en framgångsrik fastighetsmäklare. En bostadsaffär kan ibland innebära snabba beslut och tvära kast. Då är jag övertygad om att de allra flesta värdesätter en ärlig,...

Mäklare Emmy Kröhnert
Sofia Hultén mäklare
Sofia Hultén

Efter snart 10 år som fastighetsmäklare älskar jag nu mitt jobb mer än någonsin! När du kontaktar mig kan du vara säker på att jag kommer med glädje göra mitt yttersta för att du ska få ut högsta möjliga slutpris för ditt boende. Varje försäljning är en ny utmaning och känslan, när affären är i hamn och både säljare och köpare är nöjda, är oslagbar.

Mäklare Sofia Hultén

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Göteborg.

Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Västra Centrum
Kungsladugårdsgatan 3
421 44 Göteborg

sf.gbgvastracentrum@svenskfast.se

031-7111711

www.svenskfast.se

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Västra Centrum?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis