Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

Svensk Fastighetsförmedling Gävle

4,8 av 5 i betyg
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

Välkommen till oss på Svensk Fastighetsförmedling, Gävles mest anlitade mäklare.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Svenskfast Gävle
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Alexander Castro mäklare
Alexander Castro

Med erfarenhet från både Göteborg och Stockholms innerstad så vet jag vad som krävs för att få nå högsta möjliga försäljningsresultat! Det viktigaste för mig är att ha tydliga mål, överträffa...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Alexander Castro
Linus Lindqvist mäklare
Linus Lindqvist

Efter 15 år som mäklare och över 2000 bostadsförsäljningar har jag den erfarenhet som krävs för att du som säljare ska få ut det bästa ur din försäljning.

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Linus Lindqvist
Eva Erkers Löfstrand mäklare
Eva Erkers Löfstrand

Mitt främsta mål som fastighetsmäklare är att tryggt och säkert ta er igenom försäljningsprocessen och se till att ni får absolut bäst betalt för er bostad. Jag vill hitta den bästa lösningen utifrån...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Eva Erkers Löfstrand
Jonas Söderhäll mäklare
Jonas Söderhäll

Vill du ha en mäklare med god kunskap och alltid jobbar hårt för att göra kunderna så nöjda som möjligt så ska du anlita mig.

Mäklare Jonas Söderhäll
Magnus Sjöberg mäklare
Magnus Sjöberg

Med lång erfarenhet och gedigen kunskap så är jag övertygad om att jag kan hjälpa dig på bästa sätt i din bostadsaffär.

Mäklare Magnus Sjöberg
Patrik Jogedal mäklare
Patrik Jogedal

Jag är uppväxt Hälsingland men bor sedan flera år tillbaka i Gävle. När jag inte jobbar läggs tiden på familj, vänner och träning. Valet av fastighetsmäklaryrket har alltid varit självklart för mig. Med ett brinnande intresse för service, bostäder och möten med nya människor gör jag alltid vad som krävs för att få nöjda kunder. För ett tryggt och bekymmersfritt bostadsbyte, eller vid övriga...

Mäklare Patrik Jogedal
Markus Westblad mäklare
Markus Westblad

Min ambition i fastighetsmäklar-rollen är att du som kund ska vara välinformerad kring processen, att du med enkelhet skall nå mig vid behov och att du främst skall känna dig trygg i valet av att anlita just mig som din mäklare.

Mäklare Markus Westblad
Jens Bengtsson mäklare
Jens Bengtsson

Mig anlitar man om det primära i en affär är att ha en trygg och erfaren mäklare med nöjda kunder i fokus. Mitt synsätt för att hjälpa en säljare få bäst betalt är att få båda parter trygga i affären då en köpare idag blir en säljare imorgon!

Mäklare Jens Bengtsson
Linn Hedlund mäklare
Linn Hedlund

Mitt arbete som fastighetsmäklare genomsyras av ett högt engagemang, en personlig relation där jag alltid finns tillgänglig för säljare och köpare samt ett starkt varumärke i ryggen. När du anlitar mig som din fastighetsmäklare tar jag fram en försäljningsstrategi som är anpassad efter dina behov och skräddarsydd för att ge dig bäst betalt. Jag drivs av det personliga i processen, av att hitta...

Mäklare Linn Hedlund
Jonas Östblom mäklare
Jonas Östblom

Med lång erfarenhet på Gävlemarknaden och många nöjda kunder så är jag övertygad om att jag kan göra det bästa för eran försäljning!

Mäklare Jonas Östblom
Erika Lindgren mäklare
Erika Lindgren

Om ni anlitar mig som eran mäklare kommer processen speglas av noggrannhet och mitt stora driv. Jag är väldigt serviceinriktad vilket innebär att jag gör det lilla extra för dig som kund för att skapa en så trygg och bra försäljning som möjligt efter dina önskemål! Det viktigaste för mig är att du ska känna dig nöjd med hela processen när din bostad är såld och att du ska kunna känna att du kan...

Mäklare Erika Lindgren
Mäklarbild saknas
Emil Simonsson

Emil Simonsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar fritidshus, radhus, tomter, villor i Gävle, Axmar, Bergby, Forsbacka, Furuvik, Hamrångefjärden, Hedesunda, Norrsundet och Valbo.

Mäklare Emil Simonsson
Mäklarbild saknas
Erica Stors

Erica Stors är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Gävle, Axmar, Bergby, Forsbacka, Furuvik, Hamrångefjärden, Hedesunda, Norrsundet och Valbo.

Mäklare Erica Stors

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Gävle.

Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Nygatan 29
80135 Gävle

sf.gavle@svenskfast.se

026-10 52 80

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Gävle?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.