Anton Bjärkenrud, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Bromma

Anton
Bjärkenrud
Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

5 av 5 i betyg
Visa Antons rekommendationer

Om Anton Bjärkenrud

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Anton?

Alla mäklare är bra på olika sätt. Min styrka är att jag är lyhörd, förstående och solidarisk, jag vill vara så förtroendeingivande det bara går, ha rent mjöl i påsen och rakryggat kunna möta alla mina kunder oavsett tid eller plats. Att sälja med mig är tryggt!

Jag är också extremt tillgänglig, testa mig gärna, skicka ett sms när som helst!

I min profession har möjligheten att träffa alla slags människor, allt från arbetare till näringslivstoppar. Jag har sålt både till och för de flesta. Struliga affärer eller komplicerade bouppteckningar reder jag ut och hjälper dig. Bor du på annan ort och behöver en allierad i Bromma, ring mig.

Jag strävar alltid efter att vara 100 procentig oavsett om du är köpare och säljare. Jag skickar rekommendationslänkar till alla utan att filtrera bort någon. Transparens är av yttersta vikt för att förtroendet. Anlitar du mig får du alltså en noggrann, tillgänglig och engagerad mäklare som både verkar och bor i Bromma.

2018 är jag också "Årets Raket" med en omsättningsökning YoY på 1400%, vilket hade varit omöjligt utan nöjda kunder och höga slutpriser!

Vad skiljer Anton Bjärkenrud från andra mäklare?

Min absoluta rekommendation är att vi tar ett personligt möte, det kostar ingenting och du kommer garanterat att förstå skillnaden på både mäklare och varumärke. Marknaden är fylld av duktiga mäklare som kan marknadsföra sig själva - men det är ju fel! Det är ditt objekt som skall marknadsföras och förmedlas av en mäklare som jobbar för Dig och inte sig själv.

En påläst mäklare som inte lämnar något åt slumpen är en del till en lyckad försäljning den andra är varumärket eller kedjan man arbetar under. Det är ytterst viktigt att denna ligger i framkant, har spekulanter, upplevs som tryggt, har bra trafik på sin hemsida och är välkänt.

Vi har idag:
Sveriges i särklass största spekulantregister.
Den hemsidan som har mest trafik av mäklarföretagen.
En prisvinnande hemsida för sin tydlighet.
Vann Service Score 2018 för bäst kundservice.
Sverigeexklusiva rättigheter till SMART, minst 4x mer sidvisningar på annonsering i sociala medier.

Vill ni kontakta någon av mina säljare och köpare så skickar jag mer än gärna över referenser.

Jag anlitar en fotograf som anses vara den bästa och som varit verksam i Stockholm i över 10 år.
Prospekten tryckts på tryckeri för bästa kvalité.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Bromma präglas av fantastisk natur och lummiga bostadsområdet som uppfördes under 1900-talets första halva. Trädgårdsstaden växte sakta fram och ut i samma takt som populariteten. Idag är Bromma ett attraktivt område både för bostäder och villor.

Jag älskar Bromma och bor här själv med min familj, det gör att jag har extremt god lokalkännedom, något som är ytterst uppskattat av mina spekulanter och köpare eftersom jag gärna guidar och hjälper dem efter att köpet blivit klart eller när man letar boende.

Hur marknadsför Anton sina bostadsförsäljningar?

Marknadsföringen sker målmedvetet i rätt kanaler. Basen är på Svenskfast.se samt på Hemnet.se. Sen kompletterar vi annonseringen med vårt koncept SMART som vi idag är ensamma om, här finns en garanti att vi alltid når Minst 4x fler än via de traditionella kanalerna i sociala medier. Lokal marknadsföring i området via utskick, hänvisningsskyltar och portlappar ingår också. Stora affischer i våra skyltfönster på Drottningholmsvägen samt skyltning på SEB:s kontor på Brommaplan.

I den mån ett objekt sticker ut finns det fler verktyg att ta till. Men överdriven marknadsföring kan också bli en belastning, därför ingår det i arvodet just det som är perfekt för Ditt objekt. Skulle mer krävas så kommer det att ingå i arvodet också.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2018-11-05.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Anton säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
På följande platser
Anton erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Anton Bjärkenrud
är mäklare på

Är du Anton Bjärkenrud?
Logga in och redigera din presentation här.