Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

Svensk Fastighetsförmedling Umeå

4,9 av 5 i betyg
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

Svensk Fastighetsförmedling har funnits i Umeå sedan 1968. Vi har lång erfarenhet inom branschen vilket innebär att vi verkligen kan våra områden och erbjuder dig som kund den bästa möjliga kompetensen. För att möta dina unika behov har vi specialiserade mäklare inom olika områden, som exempelvis bostadsrätter och skogsbruk. På så sätt kan du alltid känna dig trygg vare sig det handlar om att du ska köpa, sälja eller planera framtida möjligheter.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Umeå drivs av att förmedla bostäder på ett schysst sätt. Vi vill öppna upp för nya drömmar och ge dig som kund den bästa möjliga upplevelsen. För ditt hem är unikt och då krävs det unik kompetens och unika lösningar för just dina behov.

Kontakta oss i Umeå så berättar vi mer.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Svenskfast Umeå
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Ann-Christine Säfström mäklare
Ann-Christine Säfström

Jag är väldigt ambitiös och noggrann, har arbetat som mäklare i Umeå ca 30 år Har byggt upp ett rikt nätverk med kunder, många av mina kunder kommer till mig via rekommendationer och jag kommer...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Ann-Christine Säfström
Julia Ackermann mäklare
Julia Ackermann

Oavsett marknadsläge ser jag till att bädda för en trygg affär och gör det som krävs för att du får så bra betalt som möjligt, men framförallt vill jag överträffa de förväntningar ni har på...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Julia Ackermann
Mäklarbild saknas
Mathias Degerström

Mathias Degerström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bjurholm, Nordmaling, Robertsfors, Umeå, Vindeln och Vännäs.

Mäklare Mathias Degerström
Mäklarbild saknas
Kristian Hermansson

Kristian Hermansson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar fritidshus, radhus, villor i Bjurholm, Nordmaling, Robertsfors, Umeå, Vindeln och Vännäs.

Mäklare Kristian Hermansson
Mäklarbild saknas
Philip Forsman

Philip Forsman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bjurholm, Nordmaling, Robertsfors, Umeå, Vindeln och Vännäs.

Mäklare Philip Forsman
Mäklarbild saknas
Anton Eriksson

Anton Eriksson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bjurholm, Nordmaling, Robertsfors, Umeå, Vindeln och Vännäs.

Mäklare Anton Eriksson
Mäklarbild saknas
Ronald Blomqvist

Ronald Blomqvist är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bjurholm, Nordmaling, Robertsfors, Umeå, Vindeln och Vännäs.

Mäklare Ronald Blomqvist
Mäklarbild saknas
Jörgen Lundgren

Jörgen Lundgren är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bjurholm, Nordmaling, Robertsfors, Umeå, Vindeln och Vännäs.

Mäklare Jörgen Lundgren

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Umeå.

Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Kungsgatan 46
90326 Umeå

sf.umea@svenskfast.se

090-77 86 20

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Umeå?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.