Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Svensk Fastighetsförmedling Ale

Svensk Fastighetsförmedling Ale

5 av 5 i betyg
Svensk Fastighetsförmedling Ale

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Svenskfast Ale
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Andréa Gustafsson mäklare
Andréa Gustafsson

Med över 10års erfarenhet som inköpare och butikschef inom sportbranschen, är jag en vass förhandlare som vet vad som krävs för att uppnå de mål som vi tillsammans sätter. Som uppvuxen och bosatt i kommunen har jag en stor lokalkännedom och med min idrottsbakgrund, där jag tävlat i simning samt spelat innebandy i division 1, är jag en riktig tävlingsmänniska som tycker att rekord är till för att...

Mäklare Andréa Gustafsson
Mäklarbild saknas
Julia Högberg

Julia Högberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Ale, Alafors, Alvhem, Bohus, Hålanda, Nol, Nödinge, Skepplanda, Surte och Älvängen.

Mäklare Julia Högberg
Mäklarbild saknas
Daniel Eriksson

Daniel Eriksson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Ale, Alafors, Alvhem, Bohus, Hålanda, Nol, Nödinge, Skepplanda, Surte och Älvängen.

Mäklare Daniel Eriksson
Mäklarbild saknas
Henrik Rackborg

Henrik Rackborg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Ale, Alafors, Alvhem, Bohus, Hålanda, Nol, Nödinge, Skepplanda, Surte och Älvängen.

Mäklare Henrik Rackborg
Mäklarbild saknas
Cecilia Olofsson

Cecilia Olofsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Ale, Alafors, Alvhem, Bohus, Hålanda, Nol, Nödinge, Skepplanda, Surte och Älvängen.

Mäklare Cecilia Olofsson
Mäklarbild saknas
Angela Eriksson

Angela Eriksson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Ale, Alafors, Alvhem, Bohus, Hålanda, Nol, Nödinge, Skepplanda, Surte och Älvängen.

Mäklare Angela Eriksson
Mäklarbild saknas
Lars-Erik Eriksson

Lars-Erik Eriksson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar tomter, villor i Ale, Biskopsgården, Björlanda, Brämaregården, Kungälv, Lundby, Torslanda och Tuve.

Mäklare Lars-Erik Eriksson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Ale.

Svensk Fastighetsförmedling Ale
Ale Torg 16
44931 Nödinge

sf.ale@svenskfast.se

0303-74 90 00

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Ale?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.