MäklarOfferter

Svensk Fastighetsförmedling Halmstad

Vill du köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter kan du hitta och jämföra alla mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Halmstad.

Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
BetygStjärna4,5/5
Mäklare6
Svensk Fastighetsförmedling

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan Halmstad utan och innan? Våra mäklare i Halmstad hjälper dig som ska sälja med en värdering och guidar dig som letar bostäder till salu rätt. Här finns mysiga, barnvänliga villakvarter, anrika stadsdelar från 1600-talet, toppmoderna nya områden och närhet till havet. Kanske vill du hitta en villa i Söndrum där barnen kan växa upp ett stenkast från Tylösand eller vill sälja villan och flytta in i en nyproducerad lägenhet, nära butiker och restauranger i Nissastrand. Eller drömmer du om ett fritidshus i Frösakull med Tylösand och golfklubben runt knuten? Vi hjälper både dig som ska sälja din villa eller bostadsrätt i Halmstad att få ut det mesta av affären och hjälper dig vidare med bank, flytt, hantverkare och andra lokala kontakter.

Vårt mäklarteam har sammanlagt 80 års erfarenhet av att mäkla hus och bostadsrätter i Halmstad kommun. Så oavsett om det är en villa i Oskarström, ett townhouse i Västra Förstaden eller en dold pärla intill Nissan du är ute efter har våra mäklare koll på läget.

Med utgångspunkt från vår bobutik strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Halmstad. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär.

Som den största oberoende mäklarkedjan med 230 bobutiker som täcker hela landet finns det alltid en mäklare nära dig med stor lokal kännedom, erfarenhet och ett brett kontaktnät. Vi ser till att dina spekulanter blir köpklara och får tillgång till lösningar som krävs för att ge dig det bästa slutpriset.

Med hjälp av Sveriges mest värdefulla kundregister hittar vi rätt köpare till din bostad oavsett var i landet de bor idag. Vi skräddarsyr affären åt dig och säkerställer att bostadsförsäljningen är anpassad efter dina förutsättningar och mål.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Svensk Fastighetsförmedling Halmstad, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Svensk Fastighetsförmedling Halmstad samt andra mäklarbyråer som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Mäklare som jobbar här (6)

Mäklare som jobbar på Svensk Fastighetsförmedling Halmstad.

Niklas Cannon
Niklas CannonBrevniklas.halmstad@svenskfast.seTelefon070 - 928 26 33
Stjärna4,5/5
Jörgen Ivarsson
Jörgen IvarssonBrevjorgen.halmstad@svenskfast.seTelefon070 - 277 89 48
Stjärna4,5/5
Pugh Rengensjö
Pugh RengensjöBrevpugh.halmstad@svenskfast.seTelefon070 - 635 94 95
Dino Kara
Dino KaraBrevdino.kara@svenskfast.seTelefon073 - 053 03 28
Mikael Niwenros
Mikael NiwenrosBrevmikael.halmstad@svenskfast.seTelefon070 - 397 99 95
Stefan MjellanderBrevstefan.mjellander@svenskfast.seTelefon076 - 659 99 95

Rekommendationer (3)

Svensk Fastighetsförmedling Halmstads mäklare har fått 3 rekommendationer och har ett genomsnittsbetyg på Stjärna4,5 / 5 baserat på 3 omdömen.

Aldo L.5 mån.
Sålde radhus/parhus i Gullbrandstorp

Vi är mycket nöjda med Niklas insats. Han var engagerad, lyssnade på våra önskemål och mycket trevlig. Vi kan varmt rekommendera honom.

Aldo rekommenderar mäklaren Niklas Cannon.
Stina / Annbritt S.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Halmstad

Niklas var bra på alla sätt. Tillmötesgående och höll god kontakt genom hela försäljningen. Vi är väldigt nöjda.

Stina / Annbritt rekommenderar mäklaren Niklas Cannon.
Maria , Lars-Olof N.+6 mån.
Sålde villa i Steninge

Jag kände tillit till Jörgen. Han var väldigt duktig på sin sak, lyhörd, tillmötesgående och empatisk. Jag kan verkligen rekommendera andra att välja Jörgen som mäklare!

Maria , Lars-Olof rekommenderar mäklaren Jörgen Ivarsson.
Sälja bostad?
Jämför & hitta bästa mäklaren
Jämför mäklare gratisPil
Stjärna4,8/5 i betyg baserat på 17000+ omdömen

Kontaktuppgifter

Adress:Skolgatan 2302 32 HalmstadKarta
Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil

Hitta mäklare

Köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter hittar du alla mäklare i Sverige

Kartmarkering
Välja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på
MäklareVälja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på

Att välja rätt mäklare är avgörande för att din bostad ska säljas snabbt, tryggt och såklart till ett så högt försäljningspris som möjligt.

Läs hela artikelnPil
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare