Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster

Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster

4,6 av 5 i betyg
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster

Fastighetsmäklare med hjärtat i västra Göteborg!
Vi är den mäklare i västra Göteborg som enligt Hemnets slutprisstatistik har fått ut högst slutpriser i området. Vi är även en mäklarbyrå med väldigt nöjda kunder. Vårt kontor har fått betyget 4,8 av 5 möjliga, vilket vi är mycket stolta för.

Vi är även stolta över att få arbeta för Sveriges starkaste varumärke inom mäkleri - Svensk Fastighetsförmedling. Vi är helt fristående från banker och försäkringsbolag vilket gör att vi fritt kan välja samarbetspartners och sätta våra kunders bästa i fokus. Svensk Fastighetsförmedling har även fått flera utmärkelser för att vara den bästa arbetsgivaren i branschen. Den bästa arbetsgivaren attraherar de bästa mäklarna och de bästa mäklarna ger sina kunder den bästa lösningen.

Går du i säljtankar?
Vi vet vad som krävs för att göra en trygg bostadsaffär med bäst betalt. Säljer du via oss får du förutom en engagerad och affärsmässig mäklare med en väl beprövad och genomarbetad försäljningsmetod även tillgång till våra utvalda stylister och fotografer, till ett av branschens största kundregister och till branschens mest omfattande dolda fel-försäkring. Ska du sälja en exklusiv bostad? Fråga oss om vårt Premiumkoncept.

Vi är en av västra Göteborgs största mäklare. Varje år hjälper vi över 500 familjer att byta bostad här i området. Vi är specialister på bostadsrätter, radhus, villor och tomter i Långedrag, Hagen, Kungsten, Påvelund, Ekebäck, Grimmered, Ruddalen, Kaverös, Flatås, Högsbo, Tynnered, Näset, Önnered, Frölunda, Järnbrott, Askim, Hovås samt på Vrångö, Donsö, Styrsö, Asperö, Brännö och Köpstadsö. Dvs. vi arbetar med bostäder i postorterna Västra Frölunda, Askim, Hovås och i Göteborg södra skärgård.

Svensk Fastighetsförmedling har funnits i 80 år. I västra Göteborg har vi funnits i över 30 år. Ett fint kvitto på att vi har den bästa mäklartjänsten och nöjda kunder. Vårt trivsamma kontor ligger beläget vid Påvelunds centrum. Varmt välkommen till oss på Svensk Fastighetsförmedling!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Svenskfast Göteborg Väster
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Victor Helgesson mäklare
Victor Helgesson

Söker du en affärsmässig, personligt engagerad och tillgänglig mäklare när du skall sälja din bostad? Dessa egenskaper tillsammans med min hungrighet och målmedvetenhet skapar en bra slutprodukt med höga slutpriser samt en trygghet för både säljare och köpare. Mitt mål är inte att motsvara dina förväntningar, det är att överträffa dem i en av de största affärerna ni gör i ert liv.

Mäklare Victor Helgesson
Nora Carlsson mäklare
Nora Carlsson

Mitt jobb är att finnas här för att hjälpa er genom en bostadsaffär, vare sig ni ska köpa eller sälja. Med min breda utbildning som bakgrund och många år inom service-yrken har jag förståelse för att varje affär är unik och alla kunder har olika förutsättningar och behov. Jag utgår alltid från vad som är viktigast för er och strävar alltid efter det bästa resultatet

Mäklare Nora Carlsson
Lena Brissman Janhäll mäklare
Lena Brissman Janhäll

Lena är född och uppvuxen i porslinsstaden Lidköping, men bor numera i Sisjön och är registrerad fastighetsmäklare sedan 1998. Idag sitter Lena på många stolar på kontoret, varav mäklandet av fastigheter utgör en av alla hennes sysslor. Hon tar också ett stort administrativt ansvar och finns på plats på kontoret som bollplank för sina anställda. När det kommer till fastighetsaffärer specialiserar...

Mäklare Lena Brissman Janhäll
Lena Svensson mäklare
Lena Svensson

Lena Svensson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Askim, Högsbo, Näset, Styrsö, Tynnered, Västra Frölunda och Älvsborg.

Mäklare Lena Svensson
Hanna Zackariasson mäklare
Hanna Zackariasson

Hanna Zackariasson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar fritidshus, radhus, tomter, villor i Angered, Askim, Bergsjön, Gunnared, Högsbo, Kortedala, Nylöse, Partille, Västra Frölunda och Älvsborg.

Mäklare Hanna Zackariasson
Mäklarbild saknas
Ulrika Bernhardsson

Ulrika Bernhardsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar radhus, villor i Annedal, Askim, Backa, Bergsjön, Biskopsgården, Björkekärr, Björlanda, Brunnsbo, Brämaregården, Bäckebol, Göteborgs domkyrkodistrikt, Göteborgs Karl Johan, Göteborgs Oskar Fredrik, Göteborgs Sankt Pauli, Göteborgs Vasa, Haga, Härlanda, Härryda, Högsbo, Johanneberg, Kortedala, Kungsbacka, Kungälv, Lerum,...

Mäklare Ulrika Bernhardsson
Mäklarbild saknas
Christian Karlsson

Christian Karlsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Askim, Högsbo, Näset, Styrsö, Tynnered, Västra Frölunda och Älvsborg.

Mäklare Christian Karlsson
Mäklarbild saknas
Gert Karlsson

Gert Karlsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Askim, Högsbo, Näset, Styrsö, Tynnered, Västra Frölunda och Älvsborg.

Mäklare Gert Karlsson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Göteborg.

Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
Traneredsvägen 39
42677 Västra Frölunda

sf.gbgvaster@svenskfast.se

031-69 06 90

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.