Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Alexander Wall, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Toppmäklare

Alexander
Wall
Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

5 av 5 i betyg

Om Alexander Wall

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Alexander?

Född och uppvuxen i Sundbyberg med flera års erfarenhet i branschen ger dig som säljare och köpare en ovärderlig kunskap. Har även spelat basket på elitnivå i bland annat Spanien därifrån har jag fått min vinnarinstinkt och envishet att alltid prestera över folks förväntningar. Senaste åren har jag vart en av de som sålt mest bostäder i Stockholm. Säljer bostadsrätter och villor. I en bostadsaffär får ingenting lämnas åt slumpen därför tycker jag det är viktigt att ställa krav vid valet av mäklare. Min ambition som mäklare inför de uppdrag jag tar mig an, är att skräddarsy den bästa lösningen utifrån mina kunders bostad och läge. Jag vill jobba på det sätt som jag vet ger bäst betalt och tryggast affär, oavsett vilken marknad vi befinner oss i.

Ditt förtroende förvaltar jag genom engagemang, en stor dos energi och noggrannhet, för jag vet att det är skillnad på att göra en bra affär- och en riktigt bra affär.

Som den tävlingsmänniska jag är finns för mig inget annat alternativ än att göra din affär till ditt livs bästa. Mitt mål är att du ska vara så nöjd att du vill samarbeta med mig nästa gång det är dags att flytta, och nästa igen. Kontakta mig om du vill veta hur vi tillsammans ser till att göra ditt livs affär!

Vad skiljer Alexander Wall från andra mäklare?

En av Svensk Fastighetsförmedlings mest säljande mäklare i Stockholm senaste åren. Säljer både bostadsrätter och villor. Är en tävlingsmänniska som alltid vill överträffa kundernas förväntningar och har flera försäljningsrekord, alltid tillgänglig och erfaren.

Hur marknadsför Alexander sina bostadsförsäljningar?

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges äldsta mäklarkedja och funnits i 80 år och alltid legat i framkant hur man på bästa möjliga sätt ska marknadsföra sin bostad. Kontakta mig så berättar jag mer.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-04-03.

Alexander säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Alexander erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Alexander Wall
är mäklare på

Är du Alexander Wall?
Logga in och redigera din presentation här.