Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Svensk Fastighetsförmedling Forshaga

Svensk Fastighetsförmedling Forshaga

4 av 5 i betyg
Svensk Fastighetsförmedling Forshaga

Vill Du köpa eller sälja en bostadsrätt, villa eller ett fritidsställe i Karlstad, Hammarö, Forshaga eller Kil? Eftersom vi finns på de flesta platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad Du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om Du vill få ut det mesta av Din bostadsaffär!

Som en av de största Bobutikerna inom Svensk Fastighetsförmedling med ett flertal utmärkelser förenar vi det lilla med det stora genom filial i både Hammarö och Forshaga, detta för att erbjuda en attraktiv och lokalt anpassad mäklartjänst. Med vår stora personalstyrka finns en oändlig bostadskunskap och bred mäklarerfarenhet.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling skapar en trygg bostadsaffär där vi hjälper Dig genom hela processen och har både tips och råd för din bostadsaffär. Vi hjälper Dig att få ut det mesta av Din bostadsaffär.

Den bästa servicen kan vi givetvis ge Dig om du besöker oss i någon av våra butiker som finns i Karlstad, Hammarö och Forshaga. Då har vi möjligheten att personligen svara på Dina funderingar och ge Dig tips och råd inför just Din bostadsaffär. Ett första möte med oss är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt, Du förbinder dig inte till något.

Varmt välkommen in till oss!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Svenskfast Forshaga
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Patrik Liikamaa mäklare
Patrik Liikamaa

Jag som både villa- och bostadsrättsmäklare har ambitionen och målsättningen att skapa både nöjda säljare samt köpare. Varje objekt är unikt och genom en skräddarsydd lösning för just ert objekt kommer vi kunna skapa en bra och trygg försäljning. För att kunna genomföra detta erbjuder vi en heltäckande och kvalitetssäkrad tjänst från början till slut. En bostadsaffär är för de flesta den...

Mäklare Patrik Liikamaa
Mäklarbild saknas
Caroline Larsen

Caroline Larsen är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Forshaga, Deje, Hammarö, Skoghall, Karlstad, Edsvalla, Molkom, Skattkärr, Vålberg och Väse.

Mäklare Caroline Larsen
Mäklarbild saknas
Magnus Ask

Magnus Ask är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Forshaga, Deje, Hammarö, Skoghall, Karlstad, Edsvalla, Molkom, Skattkärr, Vålberg och Väse.

Mäklare Magnus Ask

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Forshaga.

Svensk Fastighetsförmedling Forshaga
Storgatan 31
66730 Forshaga

sf.forshaga@svenskfast.se

054-21 10 00

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Forshaga?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.