Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Svensk Fastighetsförmedling Hallstavik

Svensk Fastighetsförmedling Hallstavik

5 av 5 i betyg
Svensk Fastighetsförmedling Hallstavik

Vi hjälper dig till nytt läge!

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Norrtälje och Hallstavik har funnits i Norrtälje kommun under många år och är en av de mest anlitade mäklarfirmorna. En av våra mäklare är finsktalande, vilket är väldigt uppskattat. Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda och återkommande kunder, samt ett bra slutpris. Eftersom vi finns på så många platser i landet (ca 230 butiker) känner vi till våra områden i detalj. Vi vet var skolorna, löpslingan, stränderna och den bästa delikatessbutiken ligger. Samtidigt ingår vi i Sveriges ledande mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har.

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i våra butiker. Då har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa oss 0175-222 22 eller skicka e-post till sf.hallstavik@svenskfast.se.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Svenskfast Hallstavik
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Arja Joelsson mäklare
Arja Joelsson

Jag heter Arja Joelsson och har bott i Norrtälje sedan 1994. Innan dess är jag född och uppvuxen i Finland och pratar därför även finska. Sedan 2008 har jag jobbat på Svensk Fastighetsförmedling i...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Arja Joelsson
Maria Alex mäklare
Maria Alex

Jag har jobbat som fastighetsmäklare sedan 1991 och tycker fortfarande att det är lika roligt. För mig är det viktigt att både säljare och köpare känner sig trygga under hela affären och att de är...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Maria Alex
Jonas Ericsson mäklare
Jonas Ericsson

Jag heter Jonas Ericsson och är född och uppvuxen i Norrtälje, Roslagens huvudstad. Jag har stor erfarenhet av att driva fram affärer med det bästa för mina kunder i främsta rummet, efter att ha...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Jonas Ericsson
Lars Karlsson mäklare
Lars Karlsson

Jag har arbetat i mer än 25 år på Svensk Fastighetsförmedling! Jag har mycket erfarenhet och hög kompetens att förmedla bostadsrätter, villor, fritidshus och även nyproduktion. Jag har många nöjda säljare och köpare som återkommer till mig när det är dags att förändra sitt boende igen.

Mäklare Lars Karlsson
Hanna Forsberg mäklare
Hanna Forsberg

Med en positiv inställning och ett stort engagemang är min ambition att hitta en lösning som passar just din bostadsaffär. Jag strävar alltid efter att överträffa mina kunders förväntningar och att nå det bästa resultatet för både köpare och säljare.

Mäklare Hanna Forsberg

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Hallstavik.

Svensk Fastighetsförmedling Hallstavik
Gottstavägen 15
76340 Hallstavik

sf.hallstavik@svenskfast.se

0175-222 22

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Hallstavik?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.