Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Jenny Borgström, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Jenny
Borgström
Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

5 av 5 i betyg

Om Jenny Borgström

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jenny?

Med över 20 år i mäklaryrket - hela tiden i Trelleborgs Kommun - har jag en stor del av mitt hjärta i såväl yrket som kommunen. Mitt mål med varje affär har alltid varit att såväl köpare som säljare ska gå nöjda ifrån den. Jag känner stor tacksamhet att få vara en del av när människor gör en av sitt livs största affär. Ärlighet och ödmjukhet är något jag värderar högt och många kunder känner stor trygghet i min stora byggnadsteknik-kunskap. Rekommendationer från kunder håller mitt namn levande i stan och numera är de flesta av mina försäljningar rekommendationer från tidigare kunder. Varmt välkommen att höra av dig om du går i flytt-tankar:-)

Vad skiljer Jenny Borgström från andra mäklare?

En bostadsaffär är bland de största och viktigaste affärerna i ditt liv och därför är valet av fastighetsmäklare inget man ska lämna åt slumpen.
Du som kund ska vara kräsen och du som kund ska ställa krav, höga krav i ditt val av fastighetsmäklare.
Min ambition som fastighetsmäklare är att skräddarsy den bästa lösningen för dig och din bostad oavsett vilken marknad som råder och jag skapar en anpassad försäljningsplan för just din bostad. Min ambition är också att alltid arbeta på det sätt som ger dig som säljare en trygg affär och bäst betalt.
Jag ger alltid det där lilla extra för att mina kunder, både säljare och köpare, ska känna sig nöjda efter avslutad affär. Med affärsmässighet och stort engagemang inför uppgiften och med ett nytänkande och omtänksamt arbetssätt hoppas jag också kunna överträffa även era förväntningar.
Min målsättning är självfallet att ni som säljare och som köpare vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta så att jag kan få äran att hjälpa även dem med att få en trygg affär och bäst betalt.
Varmt välkomna att kontakta mig så pratar vi bostad!

Hur marknadsför Jenny sina bostadsförsäljningar?

Svensk Fastighetsförmedling kan som enda mäklare i Sverige erbjuda SMART i samarbete med CCT, ett verktyg för digitala och sociala annonskampanjer.
SMART identifierar och engagerar de troligaste köparna av din bostad, exponerar bostaden i de populäraste kanalerna och plattformarna och dessutom kan du följa kampanjen live.
Resultatet är tydligt, fler som intresserar sig för din bostad vilket ökar chansen för en snabbare försäljning OCH till ett högre slutpris.
Givetvis marknadsför vi din bostad i tryckt media, på vår hemsida www.svenskfast.se samt på Hemnet. Som komplement till ovanstående marknadsför vi även din bostad på vår egen Facebook-kanal samt på vårt InstaGram-konto.
Anlitar du Svensk Fastighetsförmedling syns din bostad mer, mycket mer eller mest.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-07-20.

Jenny säljer
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Svedala
 • Trelleborg
 • Vellinge
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Jenny erbjuder Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Jenny Borgström
är mäklare på

Är du Jenny Borgström?
Logga in och redigera din presentation här.