Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

Svensk Fastighetsförmedling Piteå

5 av 5 i betyg
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

Vårt mål är att genom erfarenhet, kvalitet och engagemang på ett tryggt sätt kunna hjälpa våra kunder genom en av de viktigaste affärerna i livet - oavsett om ditt mål är att köpa eller sälja din bostad.

Vi har under de senaste åren haft förtroendet är förmedla ca 60 % av villa- och bostadsrättsaffärerna i Piteå. Med ett team på snart sex mäklare, två assistenter och en fotograf så jobbar vi ständigt för att ge bästa möjliga service och anpassa vårt arbete efter just ditt behov och önskemål. Vårt breda utbud av unika tjänster och erbjudanden gör även din bostadsaffär tryggare – oavsett om du köper eller säljer.

Som säljare så får du tillgång till vårt stora kontaktnät då vi har kontakt med nästintill alla som söker bostad i vårt område just nu. Oberoende statistik från Värderingsdata visar också att våra säljare år efter år får mer betalt för sin bostad än den som anlitat vår närmsta konkurrent - Hos oss får du bäst betalt!

Vi är stolta över att även kunna erbjuda det mest kompletta marknadsföringspaketet för att ditt hus ska presenteras och exponeras på bästa möjliga sätt. Vår hemsida och Hemnet utgör välbesökta marknadsplatser och marknadsföring sker även lokalt genom exponering i vårt skyltfönster på Lillbrogatan 8 och hos de flesta lokala bankkontor i kommunen. Vi är även den enda mäklarfirman i Piteå som kontinuerligt annonserar i Piteå Tidningen. Annonsering sker också via sociala medier både på Instagram och via vår facebook-sida där vi har över 1 700 följare. Vår fotograf jobbar med både proffsfotografering, film och drönarfoto för att just ditt hus ska presenteras på alla tänkbara vis. Hos oss får du den mest kompletta marknadsföringen!

Tveka inte att kontakta oss! Vi kommer gärna ut och gör en kostnadsfri värdering av din bostad då vi även får möjlighet att presentera oss och samtidigt ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte.

För dig som är intresserad av att köpa så har vi en populär bevakningstjänst som direkt i mobilen ger dig tips när något som matchar dina önskemål kommer ut till försäljning. Har du några andra frågor så tveka inte att kontakta oss för personlig service.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Svenskfast Piteå
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Emelie Hedenström mäklare
Emelie Hedenström

Det är jag som är Emelie Lindvall och jobbar som fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Piteå. Jag har tidigare varit anställ på bank där jag precis som idag jobbat med rådgivning och människor, något som jag alltid sett som en självklarhet för mig. Under åren har jag byggt upp erfarenheter som jag har stor användning av även idag som fastighetsmäklare. Med ett stort intresse för hus...

Mäklare Emelie Hedenström
Amanda Karlström mäklare
Amanda Karlström

Amanda Karlström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Jokkmokk, Luleå, Piteå och Älvsbyn.

Mäklare Amanda Karlström
Mäklarbild saknas
Marie Sandström

Marie Sandström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar fritidshus, radhus, tomter, villor i Piteå.

Mäklare Marie Sandström
Mäklarbild saknas
Joakim Norberg

Joakim Norberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar fritidshus, radhus, tomter, villor i Piteå.

Mäklare Joakim Norberg
Mäklarbild saknas
Lars Åström

Lars Åström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Piteå.

Mäklare Lars Åström
Mäklarbild saknas
Anna Marklund

Anna Marklund är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Piteå.

Mäklare Anna Marklund
Mäklarbild saknas
Sofie Strömberg

Sofie Strömberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Luleå, Gammelstad, Niemisel, Råneå, Södra Sunderbyn och Vitå.

Mäklare Sofie Strömberg
Mäklarbild saknas
Frida Risberg

Frida Risberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Piteå.

Mäklare Frida Risberg
Mäklarbild saknas
Linn Nyman

Linn Nyman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Piteå.

Mäklare Linn Nyman

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Piteå.

Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Lillbrogatan 8
94132 Piteå

sf.pitea@svenskfast.se

0911-160 00

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Piteå?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.