Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Michaela Löfgren, Mäklare på Stadshem Fastighetsmäkleri

Michaela
Löfgren
Mäklare på Stadshem Fastighetsmäkleri

5 av 5 i betyg

Om Michaela Löfgren

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Michaela?

Det är nog att jag är strukturerad och noggrann. Min bakgrund som koordinator och teamledare på Erik Olsson gör att jag vet vad som är viktigt att informera om och hur man förbereder bostaden på bästa sätt. Mina kunder brukar säga att de känner sig trygga och att jag inger ett förtroende. Det känns alltid fantastiskt roligt att höra! Jag skulle säga att jag uppdaterar kunderna kontinuerligt, behåller en god kommunikation och är transparent. Jag visar tydligt att jag gör allt i min makt och då kommer kunden med stor sannolikhet att känna sig nöjd i slutändan.

Vad skiljer Michaela Löfgren från andra mäklare?

Att överträffa mina kunders förväntningar och utifrån deras behov skräddarsy försäljningen är min passion i mäklaryrket. Jag älskar att få möta nya människor, höra deras drömmar och att få vägleda dem mot sina mål på bästa möjliga sätt.
Jag håller hög kvalitet, har som mål att överträffa förväntade försäljningspriser, är lyhörd och behandlar varje försäljning omsorgsfullt med värme. Det viktigaste för mig är att ha ett bra samarbete och en öppen kommunikation, allt för att mina kunder ska känna sig trygga vid min sida genom hela försäljningen. Känslan av att se mina säljare och köpare mer än nöjda vid slutet av affären och bli det självklara valet vid en rekommendation eller nästa försäljning är den största vinsten för mig.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har länge tyckt att centrala Hisingen är ett härligt område där det skett en mycket positiv utveckling de senaste åren och fortfarande har många spännande framtidsplaner. Jag trivs väldigt bra på Hisingen och kan känna igen mig mycket med de som bor här. Många är, liksom jag, inflyttade göteborgare. Sedan är det ett levande och roligt område som utvecklas hela tiden men som samtidigt karaktäriseras av en blandning av nyproducerade bostäder med 50- och 30-talshus. Det är verkligen en helt egen stadsdel.

Hur marknadsför Michaela sina bostadsförsäljningar?

Jag marknadsför bostaden via vår hemsida erikolsson.se, Hemnet, Bovision, Hitta Hem, Instagram, Facebook, Twitter samt lokal marknadsföring i form av utskick och tydliga pilskyltar med mitt namn och nummer.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-10-01.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Michaela säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Michaela erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Michaela Löfgren
är mäklare på

Är du Michaela Löfgren?
Logga in och redigera din presentation här.