Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås

Svensk Fastighetsförmedling Alingsås

4,8 av 5 i betyg
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås

Vi kan våra områden i detalj. Var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Svenskfast Alingsås
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Thomas Thim mäklare
Thomas Thim

Ägare av Alingsås- och Vårgårdabutikerna. Bor lite utanför Alingsås i Västra Bodarne och njuter av livet på fjället. Numera en aktiv biodlare vilket jag tycker är både nyttigt och inspirerande att...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Thomas Thim
Rasmus Jonsson mäklare
Rasmus Jonsson

För mig som fastighetsmäklare är det oerhört viktigt att kunna ge dig som både köpare och säljare en så trygg och smidig affär som möjligt vid en så viktig affär som en bostadsaffär. Eftersom jag är uppvuxen i Alingsås har jag god kännedom om marknaden här. Mitt mål är att överträffa dina förväntningar.

Mäklare Rasmus Jonsson
Anton Nilsson mäklare
Anton Nilsson

Jag drivs av nöjda kunder! Mitt mål är att både du som säljare och köpare skall vara såpass nöjda att ni kan se tillbaka på er försäljning med ett leende på läpparna. Ingen situation är den andra lik, därför krävs det kreativitet, ett stort engagemang och vilja för att lyckas med en riktigt bra bostadsförsäljning. Med detta sagt hoppas jag du vill ge mig chans att överträffa dina...

Mäklare Anton Nilsson
Mikaela Thim mäklare
Mikaela Thim

Min drivkraft och utmaning är att göra det lilla extra i varje affär för både säljare och köpare. För mig är det viktigt att vara lyhörd, engagerad och tillgänglig för mina kunder.

Mäklare Mikaela Thim
Nicklas Blomstrand mäklare
Nicklas Blomstrand

Jag är en driven person som värdesätter, tillgänglighet, service samt affärsmässighet gentemot både säljare och köpare. Vill du ha en partner i din livs viktigaste affär som är beredd att göra det lilla extra så välkommen att kontakta mig.

Mäklare Nicklas Blomstrand
Peter Jonsson mäklare
Peter Jonsson

Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och jag strävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad - för att du ska få högsta möjliga slutpris! Mitt mål är att anstränga mig lite extra för att både du som köpare och säljare skall bli nöjda. Vårt sätt att arbeta under lång tid har gjort att vi är den mäklare i Alingsås som är duktigast på att få bäst betalt Jag ger mig inte...

Mäklare Peter Jonsson
Johan Andersson mäklare
Johan Andersson

Johan Andersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Alingsås och Sollebrunn.

Mäklare Johan Andersson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Alingsås.

Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Kungsgatan 14
44130 Alingsås

sf.alingsas@svenskfast.se

0322-66 87 00

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Alingsås?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.