MäklarOfferter
Emmy Kröhnert
BetygStjärna4,7/5
Svensk Fastighetsförmedling

Jag har jobbat som mäklare sedan 2008 och driver nu butiken i Göteborg Västra Centrum tillsammans med min kompanjon. Ett genuint intresse för människor och affärer samt en utpräglad fingertoppskänsla ä egenskaper som gör mig till en framgångsrik fastighetsmäklare. En bostadsaffär kan ibland innebära snabba beslut och tvära kast. Då är jag övertygad om att de allra flesta värdesätter en ärlig, flexibel och tydlig mäklare som aldrig tvekar på att göra det lilla extra. Jag är stolt över mina nöjda kunder samt att få jobba under Svensk Fastighetsförmedlings starka varumärke. Välkommen att kontakta mig!

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Emmy Kröhnert, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Emmy Kröhnert samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Emmy säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Den viktigaste framgångsfaktorn för mig är framgångstro följt av målfokusering samt energi och entusiasm. Det är några av de faktorer som gör mig till en duktig mäklare. Jag sätter tydliga och konkreta mål och jobbar mål och jobbar stenhårt för att nå dem. Samtidigt vet jag att det är viktigt att vara lyhörd och lyssna in varje kunds behov. Jag tror på mig själv och har väldigt optimistiska förväntningar på att lyckas sälja just ditt hem till högsta möjliga pris. Dessutom trivs jag med att jobba på ett kontor där endast kvinnor arbetar!

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Vi vet hur viktig marknadsföringen är av varje objekt. Varje visningsbroschyr lägger vi ned stor vikt vid och det är därför vi samarbetar med en duktig stylistfirma. Stylisterna gör mästerverk så att just ditt hems fördelar står i rampljuset. Självklart är det proffsfotografer som sedan förevigar ert hem.

Utöver exponering på vår hemsida: https://www.svenskfast.se/hitta-maklare/goteborg-vastra-centrum så marknadsför vi på Hemnet och på de sociala medier som vi är aktiva på. Dessutom matchas varje objekt mot Svensk Fastighetsförmedlings stora spekulantregister. Självklart så sker allt i samråd med säljaren.

Rekommendationer (12)

Emmy Kröhnert har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,7 / 5Baserat på 13 omdömen
Jonas O.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Majorna

Vi är väldigt nöjda med Emmy. Hon är en professionell mäklare med väldigt bra kontakter och lokal kännedom. Hon rekommenderas varmt.

Kent E.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Majorna

I helhet skötet Emmy allt jättebra, jag är mycket nöjd.

Inge S.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Majorna

Vi tycker Emmy Kröhnert var trevlig, väldigt professionell, lätt att ha göra med, och hon bjöd till mycket!

Kent R.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Majorna

Allt flöt på bra med Emmy Kröhnert som mäklare. Jag blev nöjd då vi hade hade bra kontakt och kom överens. Försäljningsprocessen var även enkel då vi fick ett förhandsbud som jag tackade ja till!

Lämna omdöme

Här mäklar Emmy Kröhnert

Emmy jobbar som mäklare i Göteborg.

Objekttyper

Emmy förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Radhus/parhus
Bock
Villa

Arvodestyper

Emmy erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Emmy

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Emmy

Emmy Kröhnert är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Västra Centrum
Stjärna4,4/5
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Västra CentrumKungsladugårdsgatan 3, 421 44 GöteborgBrev sf.gbgvastracentrum@svenskfast.seTelefon 031 - 711 17 11
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare