Svensk Fastighetsförmedling Kalmar

Svensk Fastighetsförmedling Kalmar

4,2 av 5 i betyg
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Svenskfast Kalmar
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Irna Arvill mäklare
Irna Arvill

Jag är en driven och serviceinriktad fastighetsmäklare med ett stort intresse för bostäder och för mig är den sociala kontakten med människor det som ger mig energi i vardagen. Jag har höga krav på mig själv och ser varje bostadsaffär som unik vilket också har speglat sig i mitt resultat. Att ni i slutet av affären ska känna er nöjda, fått bra betalt och haft en smidig försäljning är en...

Mäklare Irna Arvill
Mensur Berbatovci mäklare
Mensur Berbatovci

Mensur Berbatovci är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Karlskrona, Ronneby, Backaryd, Bräkne-Hoby, Eringsboda, Hallabro, Johannishus, Kallinge och Listerby.

Mäklare Mensur Berbatovci
Mäklarbild saknas
Philip Andersson

Philip Andersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Borgholm, Kalmar, Karlskrona, Mörbylånga, Ronneby och Torsås.

Mäklare Philip Andersson
Mäklarbild saknas
Madeleine Jonsson

Madeleine Jonsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Madeleine Jonsson
Mäklarbild saknas
Sarah Jonsson

Sarah Jonsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Borgholm, Emmaboda, Hultsfred, Högsby, Kalmar, Mönsterås, Mörbylånga, Nybro, Oskarshamn, Torsås, Vimmerby och Västervik.

Mäklare Sarah Jonsson
Mäklarbild saknas
Ingemar Florå

Ingemar Florå är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, tomter, villor i Växjö.

Mäklare Ingemar Florå
Mäklarbild saknas
Göran Wallgren

Göran Wallgren är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar radhus, villor i Kalmar, Hagby, Halltorp, Ljungbyholm, Läckeby, Påryd, Rockneby, Småland, Trekanten, Vassmolösa, Nybro, Alsterbro, Gullaskruv, Målerås, Orrefors, Örsjö, Torsås, Bergkvara och GullaboSöderåkra.

Mäklare Göran Wallgren
Mäklarbild saknas
Mats Arnesson

Mats Arnesson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Växjö.

Mäklare Mats Arnesson
Mäklarbild saknas
Håkan Hellström

Håkan Hellström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar fritidshus, radhus, tomter, villor i Växjö.

Mäklare Håkan Hellström
Mäklarbild saknas
Elin Taube

Elin Taube är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus i Kalmar, Hagby, Halltorp, Ljungbyholm, Läckeby, Påryd, Rockneby, Småland, Trekanten och Vassmolösa.

Mäklare Elin Taube
Mäklarbild saknas
Per-Henric Olsson

Per-Henric Olsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Borgholm, Emmaboda, Kalmar, Mörbylånga och Nybro.

Mäklare Per-Henric Olsson
Mäklarbild saknas
Petter Hellström

Petter Hellström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Borgholm, Kalmar, Nybro, Oskarshamn och Västervik.

Mäklare Petter Hellström
Mäklarbild saknas
Alva Ryder

Alva Ryder är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Kalmar, Hagby, Halltorp, Ljungbyholm, Läckeby, Påryd, Rockneby, Småland, Trekanten och Vassmolösa.

Mäklare Alva Ryder
Mäklarbild saknas
Sandra Neumark

Sandra Neumark är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus i Kalmar, Hagby, Halltorp, Ljungbyholm, Läckeby, Påryd, Rockneby, Småland, Trekanten, Vassmolösa, Mönsterås, Blomstermåla, Fliseryd, Timmernabben, Ålem och Sölvesborg.

Mäklare Sandra Neumark
Mäklarbild saknas
Andréas Molin

Andréas Molin är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Kalmar, Hagby, Halltorp, Ljungbyholm, Läckeby, Påryd, Rockneby, Småland, Trekanten och Vassmolösa.

Mäklare Andréas Molin

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Kalmar.

Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Larmgatan 28
39232 Kalmar

sf.kalmar@svenskfast.se

0480-42 53 30

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Kalmar?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.