Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan

Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan

5 av 5 i betyg
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan

Fastighetsmäklare med koll på Trollhättan!

Letar du mäklare i Trollhättan? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Trollhättan.

Vi har Trollhättans bredaste kompetens bland mäklare vilket vi är väldigt stolta över! Vi förmedlar inte bara villor, bostadsrätter, fritidshus och gårdar utan har även kompetens inom kommersiella fastigheter och storhus. Dessutom besitter vi även kunskap inom homestaging. För de kunder som väljer att sälja med oss erbjuder vi en kostnadsfri konsultation av homestaging.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Svenskfast Trollhättan
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Louise Sundberg mäklare
Louise Sundberg

Mitt mål är alltid att få dig som säljare som allra nöjdast, både vad det gäller kvalité på mig som mäklare men också för att ni ska få högsta möjliga slutresultat!

Mäklare Louise Sundberg
Marcus Marcelius Samnegård mäklare
Marcus Marcelius Samnegård

Min ambition är inte att sälja Mest eller Snabbast. Min ambition är att skapa Trygghet och Kvalitet i varje förmedling, för att nå det absolut Högsta Slutpriset.

Mäklare Marcus Marcelius Samnegård
Mäklarbild saknas
Jennie Karlsson

Jennie Karlsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Lilla Edet, Bohuslän, Göta, Hjärtum, Lödöse, Nygård, Prässebo och Västerlanda.

Mäklare Jennie Karlsson
Mäklarbild saknas
Sofia Sandflo

Sofia Sandflo är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Essunga, Nossebro, Skaraborg, Lilla Edet, Bohuslän, Göta, Hjärtum, Lödöse, Nygård, Prässebo, Västerlanda, Trollhättan, Sjuntorp och Upphärad.

Mäklare Sofia Sandflo
Mäklarbild saknas
Per Kristoffersson

Per Kristoffersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Lilla Edet, Bohuslän, Göta, Hjärtum, Lödöse, Nygård, Prässebo, Västerlanda, Trollhättan, Sjuntorp och Upphärad.

Mäklare Per Kristoffersson
Mäklarbild saknas
Emelie Lindblom

Emelie Lindblom är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Trollhättan, Sjuntorp och Upphärad.

Mäklare Emelie Lindblom
Mäklarbild saknas
Lennart Johansson

Lennart Johansson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Trollhättan, Sjuntorp och Upphärad.

Mäklare Lennart Johansson
Mäklarbild saknas
Emir Cosovic

Emir Cosovic är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Trollhättan, Sjuntorp och Upphärad.

Mäklare Emir Cosovic
Mäklarbild saknas
Carl-Johan André

Carl-Johan André är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, villor i Essunga, Nossebro, Skaraborg, Lilla Edet, Bohuslän, Göta, Hjärtum, Lödöse, Nygård, Prässebo, Västerlanda, Trollhättan, Sjuntorp och Upphärad.

Mäklare Carl-Johan André

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Trollhättan.

Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
Storgatan 23
46130 Trollhättan

sf.trollhattan@svenskfast.se

0520-42 80 20

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.