Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Svensk Fastighetsförmedling Hedemora

Svensk Fastighetsförmedling Hedemora

5 av 5 i betyg
Svensk Fastighetsförmedling Hedemora

Vi är marknadsledande i Borlänge, Säter, Gagnef, Leksand och Dalarnas största mäklarföretag med 20 anställda över 6 kommuner. Vi säljer flest lägenheter och villor tack vare alla fina rekommendationer vi får från nöjda köpare och säljare!

I Hedemora har vi vår bobutik på Åsgatan, där jobbar dina lokala bostadsexperter Maria, Victoria och Ellen! Varmt Välkommen till oss.

Vi blev ÅRETS BOBUTIK i Sverige i konkurrens med 230 andra bobutiker från Ystad till Kiruna, det är vi jättestola över och ett fantastiskt kvitto på det hårda arbete vi lägger ner.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Svenskfast Hedemora
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Maria Björkman mäklare
Maria Björkman

Jag vill att kunderna skall bli nöjda och få ett så bra resultat som möjligt, att du som kund ska få ta del av vårt nytänkande i produkter och tjänster, samt trygga och bra lösningar för våra köpare...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Maria Björkman
Victoria Ohlsson mäklare
Victoria Ohlsson

Vi är en lokal mäklare som sitter på plats på orten. Jag äter lunch och handlar i samma centrum som en köpare kommer att äta lunch och handla i. Jag kan min ort, jag vet var skolorna finns, vilka föreningar man kan vara aktiv i och vet allt man behöver veta om staden man ska bo i.

Mäklare Victoria Ohlsson
Mäklarbild saknas
Hannah Esgård

Hannah Esgård är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Borlänge, Hedemora, Rättvik och Säter.

Mäklare Hannah Esgård

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Hedemora.

Svensk Fastighetsförmedling Hedemora
Åsgatan 51, 77631 Hedemora
77430 Hedemora

sf.hedemora@svenskfast.se

0225-53660

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Hedemora?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.