Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

Svensk Fastighetsförmedling Örebro

4,7 av 5 i betyg
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan Örebro kommun utan och innan? Våra lokala mäklare hjälper dig oavsett om du ska sälja en bostad eller letar efter en ny. Här bor du med både närhet till naturen och till centrum och vi kallar vår stad ”Mötesplats Örebro”. Här finns populära Rynningeåsen med varierande trähus, skogen och Hjälmaren inpå knuten och bara en kort cykeltur in till city. I området Örebro Sörby hittar du barnvänliga villakvarter med golfbana, parker och ett stort serviceutbud av mataffärer och restauranger. Är du istället på jakt efter ett radhus till familjen, finns mysiga Brunnsgärdet med putsade enplans hus från 60-talet och med närhet till stora grönområden, kommunikationer, skolor och livsmedelsbutik. Din perfekta lägenhet i Örebro kan finnas i Solhaga. Här finns både bibliotek, bad, gym, vårdcentral och vackra Karlslunds herrgård inom bekvämt avstånd. Eller är din dröm ett fritidshus beläget intill Hjälmaren i vackra Hampetorp? Vad det än är så hjälper vi dig att hitta just ditt perfekta boende och vi hjälper dig som säljer din villa eller lägenhet att få ut det mesta av just din affär.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Svenskfast Örebro
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Martina Skårud mäklare
Martina Skårud

Martina Skårud är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Lindesberg, Fellingsbro, Frövi, Guldsmedshyttan, Gusselby, Ramsberg, Storå,...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Martina Skårud
Jolin D Mello mäklare
Jolin D Mello

Jolin D Mello är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Askersund, Degerfors, Hallsberg, Hällefors, Karlskoga, Kumla, Laxå, Lekeberg, Lindesberg, Ljusnarsberg, Nora och Örebro.

Mäklare Jolin D Mello
Lili Nguyen mäklare
Lili Nguyen

Lili Nguyen är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Örebro, Brevens Bruk, Dyltabruk, Ervalla, Garphyttan, Glanshammar, Kilsmo, Odensbacken, Stora Mellösa och Vintrosa.

Mäklare Lili Nguyen
Robert Olsson mäklare
Robert Olsson

Robert Olsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Hallstahammar, Lindesberg, Nora, Surahammar, Västerås och Örebro.

Mäklare Robert Olsson
Sofie Strömqvist mäklare
Sofie Strömqvist

Sofie Strömqvist är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Danderyd, Lidingö, Lindesberg, Nora, Sollentuna och Örebro.

Mäklare Sofie Strömqvist
Mäklarbild saknas
Joel Andersson

Joel Andersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Hallstahammar, Lindesberg, Nora, Surahammar, Västerås och Örebro.

Mäklare Joel Andersson
Mäklarbild saknas
Reynolds Ndugwa Kigula

Reynolds Ndugwa Kigula är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Hallstahammar, Lindesberg, Nora, Surahammar, Västerås och Örebro.

Mäklare Reynolds Ndugwa Kigula

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Örebro.

Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Köpmangatan 3
70210 Örebro

sf.orebro@svenskfast.se

019-601 90 70

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Örebro?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.