MäklarOfferter
Mert Hedman
BetygStjärna4,5/5
Svensk Fastighetsförmedling

Som en erfaren och målinriktad person med gedigen erfarenhet inom serviceyrket från en tidigare ledande befattning inom en av Sveriges största flygindustrier, är jag den självklara valet för dig som söker en pålitlig och transparent mäklare.

Jag skräddarsyr mina lösningar efter dina specifika behov och tar alltid hänsyn till var du befinner dig just nu. Min balans mellan att vara målinriktad och samtidigt lyhörd gör att du kan känna dig säker på att jag alltid har dina intressen i fokus. Jag tror på att bygga relationer med mina kunder, och jag arbetar hårt för att skapa en transparent och öppen kommunikation som varar från det första mötet till det sista.

Så varmt välkommen att kontakta mig för ett villkorslöst möte för att se hur jag kan hjälpa dig att göra din bostadsaffär trygg och framgångsrik. Tillsammans kan vi skapa en lösning som är anpassad för dina behov och mål.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Mert Hedman, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Mert Hedman samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Mert säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Genom mitt arbete har jag samlat på mig flertalet utmärkelser som bekräftar min professionalitet och dedikation till mitt arbete. Jag är stolt över att ha blivit utnämnd till en av de mest rekommenderade mäklarna i Sverige just nu samt den mest rekommenderade och trovärdigaste mäklaren i Uppsala och Uppsala-län, vilket är en direkt reflektion av mitt hårda arbete för att ge mina kunder en trygg och tillfredsställande affär. Men min verkliga framgång mäts i mina kunders nöjdhet och deras förtroende för mig att hantera deras bostadsaffärer. Efter att ha fått möjligheten att hjälpa så många kunder att hitta sina drömhem, så ser jag ser fram emot att även få hjälpa dig också.

Under senare år har jag även byggt på kompetensen och förmedlar även nyproduktion likväl att jag även är utbildad specialist inom jord- och skogsbruk.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Själva annonsen lägger jag alltid upp på vår hemsida med exteriöra bilder och en planrtining. Detta brukar jag vilja göra inom loppet av någon vecka för vi vet att mest tid exponerad brukar ge bäst betalt. Här gäller det nämligen att börja samla på sig spekulanter från dag ett. Vi besitter idag Sveriges största spekulantregister och det täcker hela vägen från norr till söder så vi har bra kontroll över de flyttströmmar som finns. Detta är en fördel med att jobba på ett av Sveriges största företag inom fastighetsmäkleriet.

Objektsbeskrivningen låter jag inte gå ut allt för detaljerad för målet är att innan skarpt läge bygga upp en lockelse och spänning över bostaden. Med tiden sen så fyller vi på med invändiga bilder tagna av våra heltidsanställda proffsfotografet, detaljer osv. Detta ger också annonsen en bild av att det är en färskvara vi jobbar med. Varje gång något nytt händer så informeras de spekulanter som vi har haft kontakt med.

Mer om detta tillvägagångssätt kommer jag att gå in på i detalj vid vårt första möte.

Rekommendationer (3)

Mert Hedman har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 3 omdömen
Amanda A.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Uppsala

Jag är supernöjd med Mert. Försäljningen sköttes väldigt bra! Bra kommunikation både före, under och efter försäljningen vilket kändes tryggt.

Carl-Magnus B.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Uppsala

Bra, hjälpte till att få upp priset

Eva Å.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Björklinge

Mert är en superbra o trevlig mäklare. Han har ett enormt stort engagemang i det han gör och lyssnar in säljarens önskemål. Han lyssnar in säljare o marknad, finns alltid tillgänglig för frågor o diskussion. Han ger allt av tid och kunskap för att försäljningen ska bli så bra det bara går. Mert rekommenderas varmt till alla som tänker sälja sin bostad.

Lämna omdöme

Här mäklar Mert Hedman

Mert jobbar som mäklare i Uppsala, Enköping och Knivsta.

Objekttyper

Mert förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Mert erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)

Exempelprospekt

Så här kan ett mäklarprospekt se ut för objekt som Mert förmedlar.

Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Mert

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Mert

Mert Hedman är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Svensk Fastighetsförmedling Uppsala, Enköping & Knivsta
Stjärna4,7/5
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala, Enköping & KnivstaBolandsgatan 15G, 753 23 UppsalaBrev sf.uppsala@svenskfast.seTelefon 018 - 17 25 80
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare