Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Mert Hedman, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Mert
Hedman
Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Om Mert Hedman

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Mert?

Jag vill att du som säljare ska känna att du under hela säljprocessen har en trygg affär och en stadig hand att hålla i. Marknaden idag är lite annorlunda mot hur den har sett ut och här är det alltid bra att ha någon att bolla med. Att sälja just er bostad och ett givet förtroende från er sida är en otroligt rolig resa att genomföra, men den kan bara bli av om ni har någonstans att ta vägen. Där kommer jag även in som en coach vid behov och hjälper till att hitta just er nästa bostad.

Vad skiljer Mert Hedman från andra mäklare?

Jag jobbar väldigt hårt för att ge dig som kund en trygg affär. Att hitta EN köpare till en bostad brukar jag säga går fort men jag strävar efter att hitta RÄTT köpare. En köpare som vill betala det pris ni efterfrågar och med de vilkor som är satta. Tex tillträde osv. Det är där mäklarens riktiga arbete kommer att visa sig i slutändan.

När vi lämnar köksbordet efter ett första besök samt vid alla kommande tillfällen vi har kontakt eller ses i något sammanhang så ska allting vara glasklart. Detta är något jag trycker väldigt mycket på och här har hårt jobb gett utdelning då mina kunder helt transparent får betygsätta mig efter varje affär. Tack vare detta arbetssätt så har mina kunders omdömen bl.a. gett mig utmärkelser som Uppsala mest rekomenderade mäklare, Uppsala Läns mest rekomenderade och är även en av Sveriges idag mest rekomenderade.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha växt upp och bott i Uppsala hela mitt liv så känner jag till staden och samtliga områdens fördelar och vad en säljare vill ha. Jag jobbar över hela staden och länet men har några fokusområden jag kan särskilt bra och det är en stor trygghet i en marknad som denna att ha en mäklare som vet vart närmsta skola, café, matbutik och promenadstråk finns.

Hur marknadsför Mert sina bostadsförsäljningar?

Själva annonsen lägger jag alltid upp på vår hemsida med exteriöra bilder och en planrtining. Detta brukar jag vilja göra inom loppet av någon vecka för vi vet att mest tid exponerad brukar ge bäst betalt. Här gäller det nämligen att börja samla på sig spekulanter från dag ett. Vi besitter idag Sveriges största spekulantregister och det täcker hela vägen från norr till söder så vi har bra kontroll över de flyttströmmar som finns. Detta är en fördel med att jobba på ett av Sveriges största företag inom fastighetsmäkleriet.

Objektsbeskrivningen låter jag inte gå ut allt för detaljerad för målet är att innan skarpt läge bygga upp en lockelse och spänning över bostaden. Med tiden sen så fyller vi på med invändiga bilder tagna av våra heltidsanställda proffsfotografet, detaljer osv. Detta ger också annonsen en bild av att det är en färskvara vi jobbar med. Varje gång något nytt händer så informeras de spekulanter som vi har haft kontakt med.

Mer om detta tillvägagångssätt kommer jag att gå in på i detalj vid vårt första möte.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2022-10-04.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Mert säljer
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Knivsta
 • Uppsala
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Mert erbjuder Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)
MERTS prospekt

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Mert Hedman
är mäklare på

Är du Mert Hedman?
Logga in och redigera din presentation här.