Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Svensk Fastighetsförmedling Höllviken

Svensk Fastighetsförmedling Höllviken

5 av 5 i betyg
Svensk Fastighetsförmedling Höllviken

Vi är mäklare med koll på läget i Vellinge kommun, kontakta oss om du vill sälja eller köpa ny bostad.
Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Vi har vårt kontor i centrala Höllviken på Falsterbovägen 91A. Varmt välkomna att besöka oss i vår bobutik, så bjuder vi på kaffe och berättar mer om bostadsläget och den lokala marknaden.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Svenskfast Höllviken
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Karl Fredrik Wahn mäklare
Karl Fredrik Wahn

Jag är en person som älskar att prestera, skapa trygghet och förhandla. Det finns inte bara en anledning utan hela min försäljningsmetod samt strävan såklart efter att både säljare och köpare kommer känna sig så pass nöjda så de kan tänka sig att rekommendera mig vidare. Samtidigt som man har ett av Sveriges största varumärken Svensk Fastighetsförmedling i ryggen.

Mäklare Karl Fredrik Wahn
Mäklarbild saknas
Petra Westin

Petra Westin är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Vellinge, Falsterbo, Höllviken och Skanör.

Mäklare Petra Westin
Mäklarbild saknas
Ola Strand

Ola Strand är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Vellinge, Falsterbo, Höllviken och Skanör.

Mäklare Ola Strand

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Höllviken.

Svensk Fastighetsförmedling Höllviken
Falsterbovägen 91
23651 Höllviken

sf.hollviken@svenskfast.se

040-45 77 77

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Höllviken?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.