Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Svensk Fastighetsförmedling Solna

Svensk Fastighetsförmedling Solna

5 av 5 i betyg
Svensk Fastighetsförmedling Solna

Letar du mäklare i Solna? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Solna.

Vi har funnits i Solna i över 20 år. Den stora fördelen för dig som kund är att det är VI som har koll på läget, genom noga studier av flyttströmmarna vet vi var vi hittar rätt köpare till just din bostad. Till hjälp har vi en av Sveriges mest besökta hemsidor för bostäder och ett av branschens största kundregister.

Våra kunder upplever att de bästa försäljningarna görs via vår tjänst Aktiv Matchning där du i lugn och ro förbereder försäljningen oavsett om flytten är planerad till 3 månader eller några år bort. Här använder vi tiden till din fördel, kontakta oss så berättar vi mer om hur denna intressanta tjänst fungerar.

Välkommen att kontakta oss!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Svenskfast Solna
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Manuel Campos mäklare
Manuel Campos

Jag har gedigen erfarenhet av vikten att leverera bra resultat i olika typer av bostadsmarknader. Med ett bra resultat får man nöjda kunder som återkommer! Jag är mycket målmedveten, älskar bostadsförsäljningen och att ha nöjda kunder. Jag har sedan start valt Svensk Fastighetsförmedling då vi har de bästa verktygen för att kunna genomföra den bästa bostadsaffären. Nu är valet av mäklare...

Mäklare Manuel Campos
Mattias Almkvist mäklare
Mattias Almkvist

En lyckad bostadsförsäljning är långt ifrån en tillfällighet vilket också är anledningen till att bostadssäljare anlitar just mig som deras fastighetsmäklare. Mina kunder värderar att jag är närvarande genom hela försäljningsprocesessen, lämnar inga detaljer åt slumpen, att jag är genuin, engagerad och att jag finns där som ett stöd och vägledare. Det är en stor händelse för de flesta...

Mäklare Mattias Almkvist
Mäklarbild saknas
Johanna Ekberg

Johanna Ekberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus i Solna, Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Råsunda, Sundbyberg, Rissne, Ursvik och Ör.

Mäklare Johanna Ekberg
Mäklarbild saknas
Jonas Franzén

Jonas Franzén är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Solna, Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Råsunda, Sundbyberg, Rissne, Ursvik och Ör.

Mäklare Jonas Franzén

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Solna.

Svensk Fastighetsförmedling Solna
Solnavägen 100B
16951 Solna

sf.solna@svenskfast.se

08-514 843 50

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Solna?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.