Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna

Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna

4,7 av 5 i betyg
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan Eskilstuna utan och innan? Våra mäklare i Eskilstuna hjälper dig som ska sälja med en värdering, rådgivning och stöd genom hela processen och guidar dig som letar bostad rätt.

Tack vare att våra mäklare har jobbat länge i Eskilstuna har de stenkoll på bostadsmarknaden här. Därför kan både du som ska sälja din bostad lita på att våra medarbetare hittar den bästa köparen för din bostad, och du som letar efter ett nytt hem får hjälp att hitta ett boende med exakt rätt läge i Eskilstuna med omnejd. Så oavsett om det är ett lättskött radhus i Lundby eller ett fritidshus med sjönära och lantligt läge i Tummelsta du är ute efter har våra mäklare koll på läget. Med utgångspunkt från vår bobutik i Eskilstuna strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Eskilstuna med omnejd.

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, hela tiden med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Eskilstuna och i resten av Sverige.

Vissa nöjer sig med traditionell marknadsföring på bostadssajter. Testa SMART, vårt verktyg för digitala och sociala annonskampanjer. SMART hittar rätt potentiella köpare till din bostad genom att analysera användardata och målgruppsanpassa annonsen som visas på Facebook, Instagram och Google. På så sätt nås inte bara de som aktivt letar bostad på bostadssajter så som Hemnet och mäklarnas egna hemsidor utan även de som kan tänka sig att flytta om rätt bostad dyker upp.

Välkommen att kontakta oss för att få veta mer om hur du maximerar din bostadsförsäljning!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Svenskfast Eskilstuna
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Amanda Rosvall Stenman mäklare
Amanda Rosvall Stenman

Efter tre års studier på Högskolan i Gävle återvände jag hem till Eskilstuna och fick chansen att starta min karriär som fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling. En bostadsaffär är en utav...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Amanda Rosvall Stenman
Sara Lindstrand mäklare
Sara Lindstrand

Det viktigaste för mig i din bostadsaffär är att du ska känna dig trygg, att du får tid och utrymme att hinna förbereda din försäljning i lugn och ro, eller som köpare får titta på din nya bostad...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Sara Lindstrand
Anne Danielsson mäklare
Anne Danielsson

Nöjda kunder är min drivkraft! Varje bostadsaffär är unik och ingenting får lämnas åt slumpen. Därför är valet av mäklare viktigt för ett bra slutresultat - en trygg affär med bra betalt!...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Anne Danielsson
Sofia Nilsson Westman mäklare
Sofia Nilsson Westman

Jag har fått en fantastisk möjlighet att jobba för Svensk Fastighetsförmedling och alla samarbetspartners som tillkommer är en stor fördel i mitt arbete. Jag tillhör marknadens äldsta mäklarbyrå...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Sofia Nilsson Westman
Niclas Lindgren mäklare
Niclas Lindgren

Med 11 års erfarenhet av yrket så har jag god kännedom om hur en lyckad bostadsaffär ska gå till.

Mäklare Niclas Lindgren
Anna Avhede mäklare
Anna Avhede

Att jobba som mäklare är både roligt, givande och inspirerande. Jag är engagerad och lättillgänglig och strävar efter att du som säljare blir supernöjd samt att jag får nöjda köpare till din bostad.

Mäklare Anna Avhede
Fanny Bohlin mäklare
Fanny Bohlin

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna man gör i livet och därför är det viktigt för mig att mina kunder känner trygghet i att låta mig guida dem genom affären. Jag lägger med glädje ner mycket tid och hårt arbete för att hjälpa dig nå det bästa möjliga resultatet för just din bostad.

Mäklare Fanny Bohlin
Yvonne Eklund mäklare
Yvonne Eklund

Driver Svensk Fastighetsförmedling i Eskilstuna sedan 2005

Mäklare Yvonne Eklund
Pontus Skogsberg mäklare
Pontus Skogsberg

Jag strävar alltid efter att mina kunder ska vara nöjda och rekommendera mig vidare till vänner och bekanta. Om du anlitar mig finns jag tillgänglig veckans alla dagar och i stort sett vilken tid på dygnet som helst!

Mäklare Pontus Skogsberg
Mäklarbild saknas
Richard Eklund

Richard Eklund är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Eskilstuna, Husby-Rekarne, Hållsta, Kvicksund, Näshulta, Skogstorp, Stora Sundby, Torshälla, Västra Näshulta och Ärla.

Mäklare Richard Eklund

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Eskilstuna.

Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Rådhustorget 5 A
63340 Eskilstuna

sf.eskilstuna@svenskfast.se

016-12 59 40

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.