Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn

Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn

5 av 5 i betyg
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn

Vi är mäklare med koll på läget i Kristinehamn och Storfors!

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden och är Certifierade för nyproduktion.

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Kristinehamn och Storfors? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Svenskfast Kristinehamn
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Jenny Häggström mäklare
Jenny Häggström

Jag är en driven och engagerad mäklare som gör mitt yttersta för att du som både säljer samt köper via mig ska vara nöjd med slutresultatet. Jag är den personliga mäklaren som ser och tar hänsyn till just dina behov. Jag är trevlig och sympatisk som mäklare och jag håller stenhårt på att ärlighet varar längst och vill vägleda och ge er råd för att vi ska nå det bästa beslutet för just er.

Mäklare Jenny Häggström
Linda Karas mäklare
Linda Karas

Nöjda kunder är en drivkraft som jag har och mitt mål är att hjälpa både säljare och köpare till en riktigt bra bostadsaffär.

Mäklare Linda Karas
Emma Acklund mäklare
Emma Acklund

Emma Acklund är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Karlskoga, Granbergsdal, Kristinehamn, Björneborg och Storfors.

Mäklare Emma Acklund
Mäklarbild saknas
Johan Tjernström

Johan Tjernström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Karlskoga, Granbergsdal, Kristinehamn och Björneborg.

Mäklare Johan Tjernström
Mäklarbild saknas
Andreas Persson

Andreas Persson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Karlskoga, Granbergsdal, Kristinehamn och Björneborg.

Mäklare Andreas Persson
Mäklarbild saknas
Jonas Carlén

Jonas Carlén är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Karlskoga, Granbergsdal, Kristinehamn och Björneborg.

Mäklare Jonas Carlén

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Kristinehamn.

Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
Kungsgatan 40
68132 Kristinehamn

sf.kristinehamn@svenskfast.se

0550-411011

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.