Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga

Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga

5 av 5 i betyg
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga

Mäklare med koll på läget i Karlskoga och Degerfors

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden och är certifierade för nyproduktion

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Karlskoga och Degerfors? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Svenskfast Karlskoga
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Jenny Häggström mäklare
Jenny Häggström

Jag är en driven och engagerad mäklare som gör mitt yttersta för att du som både säljer samt köper via mig ska vara nöjd med slutresultatet. Jag är den personliga mäklaren som ser och tar hänsyn till just dina behov. Jag är trevlig och sympatisk som mäklare och jag håller stenhårt på att ärlighet varar längst och vill vägleda och ge er råd för att vi ska nå det bästa beslutet för just er.

Mäklare Jenny Häggström
Emma Acklund mäklare
Emma Acklund

Emma Acklund är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Karlskoga, Granbergsdal, Kristinehamn, Björneborg och Storfors.

Mäklare Emma Acklund
Mäklarbild saknas
Johan Tjernström

Johan Tjernström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Karlskoga, Granbergsdal, Kristinehamn och Björneborg.

Mäklare Johan Tjernström
Mäklarbild saknas
Andreas Persson

Andreas Persson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Karlskoga, Granbergsdal, Kristinehamn och Björneborg.

Mäklare Andreas Persson
Mäklarbild saknas
Jonas Carlén

Jonas Carlén är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Karlskoga, Granbergsdal, Kristinehamn och Björneborg.

Mäklare Jonas Carlén
Mäklarbild saknas
Christoffer Hallström

Christoffer Hallström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Karlskoga, Granbergsdal, Kristinehamn och Björneborg.

Mäklare Christoffer Hallström
Mäklarbild saknas
Angelica Karlsson

Angelica Karlsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Karlskoga och Granbergsdal.

Mäklare Angelica Karlsson
Mäklarbild saknas
Git Bengtzing

Git Bengtzing är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Karlskoga, Granbergsdal, Kristinehamn och Björneborg.

Mäklare Git Bengtzing

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Karlskoga.

Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Bergsmansgatan 4
69131 Karlskoga

sf.karlskoga@svenskfast.se

0586-552 00

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.