Svensk Fastighetsförmedling Norrköping

Svensk Fastighetsförmedling Norrköping

4,8 av 5 i betyg
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping

Vill du ha en mäklare som har koll på läget?
Då har du kommit rätt!
Ska du sälja ditt hem, låt inte slumpen avgöra slutresultatet utan gör istället ett noggrant och medvetet val av fastighetsmäklare. Du och ditt hem är värd att få den bästa lösningen oavsett om det är en villa, ett fritidshus eller en bostadsrätt. Våra fastighetsmäklare har en bred erfarenhet av försäljningar i Norrköping, Söderköping och Finspångs kommun. Är du köpare och letar en ny bostad? Kontakta oss så får vi berätta om vårt smarta spekulantregister. Kika gärna även på vårt utbud som vi har under Läge+, dessa hem finns ej på Hemnet ännu men försäljningen har smygstartat på vår hemsida.

Välkommen till en modern och proaktiv fastighetsmäklare.

Teamet på Svensk Fastighetsförmedling

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Svenskfast Norrköping
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Henric Theorell mäklare
Henric Theorell

Jag heter Henric Theorell och jag har förmånen att dagligen arbeta med något som jag brinner för. Mitt jobb som fastighetsmäklare är verkligen något som passar mig. Min framgång beror på mitt...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Henric Theorell
Josef Dursun mäklare
Josef Dursun

Med höga ambitioner, mycket energi och stort engagemang har jag alltid den bästa lösningen, om ni letar nytt boende. Jag är en utpräglad tävlingsmänniska med fotboll i generna. Tävlingsinstinkten präglar även mitt driv i mäklaryrket. Som person är jag mycket öppen och framåtriktad och tycker om att arbeta med människor. Efter många år inom servicebranschen har jag stor förståelse för människors...

Mäklare Josef Dursun
Petra Torgilsman mäklare
Petra Torgilsman

Mitt mål med varje försäljning är att säljarna ska känna sig så nöjda att de kan rekommendera mig till någon annan. Jag kan aldrig lova eller garantera ett slutpris men däremot kan jag lova mitt sätt att arbeta och de verktyg jag har att tillgå som ska leda till att ni känner trygghet genom hela försäljningsprocessen och nå bästa slutpris.

Mäklare Petra Torgilsman
Malin Fingal mäklare
Malin Fingal

Jag har 15 års erfarenhet av försäljning och jag lever efter mottot att man aldrig är bättre än sin senaste försäljning. Ni kommer aldrig få det mäklaren säger, det ni får är resultatet av det mäklaren gör. En fastighetsmäklare kan aldrig lova er ett slutpris. Vad jag kan lova är mitt stora engagemang och mitt driv i varje litet steg i er försäljning som kommer leda till att ni får marknadens...

Mäklare Malin Fingal
Emelie Hagstedt mäklare
Emelie Hagstedt

Jag arbetar med mycket energi och för att leda mina säljare genom sin försäljning på bästa sätt och rekommenderar mig vidare till vänner & bekanta. Jag har många års erfarenhet av yrket som fastighetsmäklare.

Mäklare Emelie Hagstedt
Marcus Crifält mäklare
Marcus Crifält

Det som driver mig i mitt yrke som fastighetsmäklare är att göra affärer som leder till bästa möjliga resultat för varje kund. Tre ord som beskriver mig är målmedveten, engagerad och positiv. Försäljningen av er bostad skall utföras på det sätt som genererar högsta slutpris för er. Den skall även genomföras på ett sätt så att säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen.

Mäklare Marcus Crifält
Per Illner mäklare
Per Illner

För att man ska få en trygg affär och bäst betalt.

Mäklare Per Illner
Magnus Dahlgren mäklare
Magnus Dahlgren

Jag kan börja med att säga att det är inte för att jag har lägsta arvodet av mäklarna i stan! Det är och kommer aldrig vara min ambition att konkurrera med det. Bästa lösningen för dig som kund! Det är mitt motto i varje bostadsaffär. Sannolikt är din bostadsaffär en av de största och viktigaste händelserna i ditt liv. Därför är valet av fastighetsmäklare inget som ska lämnas åt slumpen. Du ska...

Mäklare Magnus Dahlgren
Torsten Karlsson mäklare
Torsten Karlsson

Anlita mig om du vill ha en kunnig, driven och rutinerad mäklare som inte tar några genvägar utan tvärtom gör allt för att du som säljare ska få en trygg, smidig och lönsam försäljning av din bostad. Det faktum att väldigt många av mina säljare är återkommande kunder är ett tydligt kvitto på att jag möter högt ställda förväntningar gång på gång.

Mäklare Torsten Karlsson
Emma Winblad Von Walter mäklare
Emma Winblad Von Walter

Sedan många är är Svensk Fastighetsförmedling det självklara valet för mig och det hoppas jag att det blir för dig också. Jag brinner för mitt arbete och jobbar hårt för att alltid hitta den bästa lösningen för varje enskild kund,. Bostadsaffären är bland det största privatekonomiska affärer vi gör och det ska kännas tryggt och enkelt. Jag är stolt över att vara en del i en stark kedja som...

Mäklare Emma Winblad Von Walter
Mäklarbild saknas
Ellen Clasén

Ellen Clasén är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Norrköping, Kimstad, Kolmården, Norsholm, Skärblacka, Svärtinge, Vikbolandet och Åby.

Mäklare Ellen Clasén
Mäklarbild saknas
Elin Tuvklint

Elin Tuvklint är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Norrköping, Kimstad, Kolmården, Norsholm, Skärblacka, Svärtinge, Vikbolandet och Åby.

Mäklare Elin Tuvklint

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Norrköping.

Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Drottninggatan 26
60224 Norrköping

sf.norrkoping@svenskfast.se

011-28 58 80

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Norrköping?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.