Torbjörn Vernersson, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla

Torbjörn Vernersson Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Presentationsbild
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Torbjörn?

Mitt namn är Torbjörn Wernersson och jag är både franchisetagare samt fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Uddevalla. Jag är en jordnära person som säljer och jobbar i huvudsak med villor, bostadsrätter och kommersiella fastigheter samt ny produktion.

Jag vill att säljare ska bli 100% nöjd och jag strävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad - för att du ska få högsta möjliga slutpris!

Vad skiljer Torbjörn Vernersson från andra mäklare?

Kunderna uppskattar att jag vet vad som förväntas när det gäller att återkoppla inom hela säljprocessen, så att både säljare och spekulanter är uppdaterade.
Mitt mål är att ge både köpare och säljare en service som överstiger vad de räknat med, jag vill att alla ska vara mer än nöjda och blir alltid lika glad när gamla kunder återkommer gång efter gång.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är själv bosatt i Uddevalla kommun som gör att jag känner till områdets alla fördelar både från jobbet och från min fritid. Jag lägger mycket tid och energi på att få en bra kundkontakt med både säljare och köpare för att säkerställa vad båda parter är ute efter. Om du har mer frågor om bostadspriserna i just ditt område är du varmt välkommen att kontakta mig för en aktuell värdering på din bostad. Vi erbjuder även gratis tjänsten ''Bostadsvärdet'', som innebär att du varje månad får ett mejl som uppdaterar dig på hur ditt bostadsvärde ser ut just nu.

DIREKT: 070-26 80 388
E-POST: TORBJORN.WERNERSSON@SVENSKFAST.SE​

Hur marknadsför Torbjörn sina bostadsförsäljningar?

Alla bostadsannonser läggs upp på bland annat vår hemsida https://www.svenskfast.se/uddevalla, Hemnet -där vi aktivt använder oss utav mäklartipset samt att vi även exponeras för bostadssäljare på MäklarOfferter.

Utöver dessa hemsidor visas alla försäljningar på vår Facebooksida'' Svenskfastighetsförmedling Uddevalla'' och på vårt instagram @svenskfastuddevalla.

Vi på Svensk fastighetsförmedling använder oss av SMART-annonsering som är ett unikt koncept som finns att välja i våra olika marknadsföringspaket: SMART Start (som ingår), SMART Plus och SMART Premium beroende på hur mycket du som säljare väljer att marknadsföra din bostad. Detta är ett unikt koncept inom branschen för att nå ut till de riktigt potentiella köpare som matchas av din bostad via socialamedier.

Vi sätter även upp bilder och information om våra försäljningsobjekt i bobutikens skyltfönster samt att vi breddar våra förutsättningar ytterligare genom att annonsera alla objekt även i Norge på www.finn.no, som motsvarar det svenska sökverktyget Hemnet.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-07.

TORBJÖRN SÄLJER
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Färgelanda
 • Munkedal
 • Uddevalla
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
TORBJÖRN ERBJUDER Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)
Torbjörn Vernersson har 7 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Torbjörn till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Torbjörn

TORBJÖRN JOBBAR PÅ

Är du Torbjörn Vernersson?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis