MäklarOfferter

Torbjörn Vernersson

Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Torbjörn Vernersson
BetygStjärna5/5
Svensk Fastighetsförmedling

Mitt namn är Torbjörn Wernersson och jag är både franchisetagare samt fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Uddevalla. Jag är en jordnära person som säljer och jobbar i huvudsak med villor, bostadsrätter och kommersiella fastigheter samt ny produktion.

Jag vill att säljare ska bli 100% nöjd och jag strävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad - för att du ska få högsta möjliga slutpris!

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Torbjörn Vernersson, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Torbjörn Vernersson samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Torbjörn säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Kunderna uppskattar att jag vet vad som förväntas när det gäller att återkoppla inom hela säljprocessen, så att både säljare och spekulanter är uppdaterade.
Mitt mål är att ge både köpare och säljare en service som överstiger vad de räknat med, jag vill att alla ska vara mer än nöjda och blir alltid lika glad när gamla kunder återkommer gång efter gång.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Alla bostadsannonser läggs upp på bland annat vår hemsida https://www.svenskfast.se/uddevalla, Hemnet -där vi aktivt använder oss utav mäklartipset samt att vi även exponeras för bostadssäljare på MäklarOfferter.

Utöver dessa hemsidor visas alla försäljningar på vår Facebooksida'' Svenskfastighetsförmedling Uddevalla'' och på vårt instagram @svenskfastuddevalla.

Vi på Svensk fastighetsförmedling använder oss av SMART-annonsering som är ett unikt koncept som finns att välja i våra olika marknadsföringspaket: SMART Start (som ingår), SMART Plus och SMART Premium beroende på hur mycket du som säljare väljer att marknadsföra din bostad. Detta är ett unikt koncept inom branschen för att nå ut till de riktigt potentiella köpare som matchas av din bostad via socialamedier.

Vi sätter även upp bilder och information om våra försäljningsobjekt i bobutikens skyltfönster samt att vi breddar våra förutsättningar ytterligare genom att annonsera alla objekt även i Norge på www.finn.no, som motsvarar det svenska sökverktyget Hemnet.

Rekommendationer (10)

Torbjörn Vernersson har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna5 / 5Baserat på 10 omdömen
Johan M.+6 mån.
Sålde villa i Uddevalla

Torbjörn gav oss ett väldigt bra bemötande. Jobbade proaktivt och effektivt så vi är mycket nöjda.

Lena L.+6 mån.
Sålde villa i Uddevalla

Torbjörn är en riktig bra mäklare som jobbade på så otroligt bra. Vi är så nöjda med honom att han även fick i uppdrag att sälja vårt fritidshus.

Nils B.+6 mån.
Sålde villa i Uddevalla

Torbjörn är enkel att kommunicera med och gav mig all information jag behövde inför försäljningen. Han skötte min försäljning mycket smidigt.

Cornelia J.+6 mån.
Sålde villa i Uddevalla

Torbjörn skötte allting jättebra och vi blev så himla nöjda. Vi fick vad vi önskade. Jag rekommenderar Torbjörn som mäklare av hela mitt hjärta!

Lämna omdöme

Här mäklar Torbjörn Vernersson

Torbjörn jobbar som mäklare i Uddevalla, Munkedal och Färgelanda.

Objekttyper

Torbjörn förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Torbjörn erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Torbjörn

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Torbjörn

Torbjörn Vernersson är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
Stjärna5/5
Svensk Fastighetsförmedling UddevallaKungsgatan 22, 451 30 UddevallaBrev sf.uddevalla@svenskfast.seTelefon 0522 - 391 20
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare