Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar

Svensk Fastighetsförmedling Östhammar

5 av 5 i betyg
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar

Vi hjälper dig till nytt läge!

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Östhammar har funnits i Östhammars kommun under många år och är en av de mest anlitade mäklarfirmorna. Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda och återkommande kunder, samt ett bra slutpris. Samtidigt ingår vi i Sveriges ledande mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har. Vi i Östhammar har mäklare med stor koll på Östhammars kommun och dess kvaliteter och ett stort kontaktnät som kommer hjälpa dig vid en eventuell försäljning.

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i våra butiker. Då har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa oss på 0173-42540 eller skicka e-post till sf.osthammar@svenskfast.se.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Svenskfast Östhammar
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Tomas Nyrén mäklare
Tomas Nyrén

Varje bostad är unik och jag strävar efter att hitta just den köparen som ser värdet och framtiden i din bostad.

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Tomas Nyrén
Sune Eriksson mäklare
Sune Eriksson

Jag har många återkommande nöjda kunder och arbetar mycket med rekommendationer. Då jag själv är bosatt i kommunen sedan 30år tillbaka har jag både lokalkännedom, erfarenhet och ett brett kontaktnät...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Sune Eriksson
Petra Linder mäklare
Petra Linder

Förtroende, engagemang och kvalité är viktigt för mig att kunna erbjuda och att i slutänden att både säljare och köpare går hem nöjda. En trygg affär och långsiktiga relationer är även det något jag strävar efter i varje försäljning.

Mäklare Petra Linder
Mäklarbild saknas
Jan Bergström

Jan Bergström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, tomter, villor i Östhammar, Alunda, Gimo, Gräsö, Hargshamn, Öregrund och Österbybruk.

Mäklare Jan Bergström
Mäklarbild saknas
Kjell Andersson

Kjell Andersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, tomter, villor i Östhammar, Alunda, Gimo, Gräsö, Hargshamn, Öregrund och Österbybruk.

Mäklare Kjell Andersson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Östhammar.

Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Drottninggatan 8
74221 Östhammar

sf.osthammar@svenskfast.se

0173-425 40

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Östhammar?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.