Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Svensk Fastighetsförmedling Malmö

Svensk Fastighetsförmedling Malmö

4,4 av 5 i betyg
Svensk Fastighetsförmedling Malmö

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Svenskfast Malmö
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Emin Karaman mäklare
Emin Karaman

Hårt jobb, disciplin, kvalitet och en ribba som är högt satt är vad en lång fotbollskarriär på elitnivå har lärt mig. Det är några av sakerna som krävs för att lyckas väldigt bra. Lägg till ett otroligt driv och en vilja att bli bäst, så har man alla förutsättningar man behöver för att göra en mycket bra försäljning. Kontakta mig om du vill veta mer om hur vi tillsammans får ut så mycket som...

Mäklare Emin Karaman
Frida Mårtensson mäklare
Frida Mårtensson

När du står inför ett bostadsbyte är det flera faktorer som är avgörande beroende vilken situation du är i, vem du är som person och vad som är viktigt för dig. Oavsett om du värdesätter ett högt slutpris, en smidig affär eller närhet till mäklaren, finns jag här för dig. På Svensk Fastighetsförmedling vill vi alltid leverera rätt känsla och vad som är rätt känsla för dig kan skilja sig åt från...

Mäklare Frida Mårtensson
Alexander Karlsson mäklare
Alexander Karlsson

Med över 12 års erfarenhet av försäljning varav 8 år som ledare är jag van att driva försäljning mot högt ställda krav och förväntningar. Min ambition som fastighetsmäklare är att du ska känna dig involverad, informerad och i trygga händer genom hela processen från start till mål. Jag vet att frågorna kan vara många när man ställs inför beslutet att köpa & sälja sin bostad. Gör ett medvetet...

Mäklare Alexander Karlsson
Sebastian Siljö mäklare
Sebastian Siljö

Sebastian Siljö är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Sebastian Siljö
Daniel Karlsson mäklare
Daniel Karlsson

Daniel Karlsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Daniel Karlsson
Mäklarbild saknas
Nathalie Borgernäs

Nathalie Borgernäs är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus i Kirseberg, Malmö Centrum, Davidshall, Västra Hamnen, Västra Innerstaden och Ribersborg.

Mäklare Nathalie Borgernäs
Mäklarbild saknas
Kasper Isgren

Kasper Isgren är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Kasper Isgren
Mäklarbild saknas
Martin Filipsson

Martin Filipsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar villor i Backa, Biskopsgården, Björlanda, Brunnsbo, Brämaregården, Bäckebol, Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Lundby, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Rödbo, Säve, Södra Innerstaden, Torslanda, Tuve och Västra Innerstaden.

Mäklare Martin Filipsson
Mäklarbild saknas
Ebba Jönsson

Ebba Jönsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Oxie och Västra Innerstaden.

Mäklare Ebba Jönsson
Mäklarbild saknas
Emma Wrangmark

Emma Wrangmark är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter i Kirseberg, Malmö Centrum, Davidshall, Västra Hamnen, Västra Innerstaden och Ribersborg.

Mäklare Emma Wrangmark

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Malmö.

Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Beringsgatan 2
21118 Malmö

sf.malmo@svenskfast.se

040-630 77 00

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Malmö?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.