Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Svensk Fastighetsförmedling Säter

Svensk Fastighetsförmedling Säter

5 av 5 i betyg
Svensk Fastighetsförmedling Säter

Vi är marknadsledande i Borlänge, Säter, Gagnef, Leksand och Dalarnas största mäklarföretag med 20 anställda över 6 kommuner. Vi säljer flest lägenheter och villor tack vare alla fina rekommendationer vi får från nöjda köpare och säljare! Tack!

I Säter hittar du dina lokala bostadsexperter Maria, Victoria och Ellen. Vi har en jättefin bobutik på Storgatan, välkommen till oss!

Vi blev ÅRETS BOBUTIK i Sverige i konkurrens med 230 andra bobutiker från Ystad till Kiruna, det är vi jättestola över och ett fantastiskt kvitto på det hårda arbete vi lägger ner i varje enskild affär, vi brinner för det här! Vi vill leverera en trygg, bekväm affär med bäst resultat.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Svenskfast Säter
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Maria Björkman mäklare
Maria Björkman

Jag vill att kunderna skall bli nöjda och få ett så bra resultat som möjligt, att du som kund ska få ta del av vårt nytänkande i produkter och tjänster, samt trygga och bra lösningar för våra köpare...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Maria Björkman
Mäklarbild saknas
Hannah Esgård

Hannah Esgård är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Borlänge, Hedemora, Rättvik och Säter.

Mäklare Hannah Esgård

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Säter.

Svensk Fastighetsförmedling Säter
Storgatan 13
78330 Säter

sf.sater@svenskfast.se

0225-536 60

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Säter?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.