Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

5 av 5 i betyg
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Vi är marknadsledande i Borlänge, Säter, Gagnef, Leksand och Dalarnas största mäklarföretag med 20 anställda över 6 kommuner. Vi säljer flest lägenheter och villor tack vare alla fina rekommendationer vi får från nöjda köpare och säljare! Tack!

I Borlänge hittar du dina lokala bostadsexperter My, Camilla, Jens, Wilma, Åsa, Anders, Micke och Niklas på Stationsgatan 17.

Vi blev ÅRETS BOBUTIK i Sverige i konkurrens med 230 andra bobutiker från Ystad till Kiruna, det är vi jättestola över och ett fantastiskt kvitto på det hårda arbete vi lägger ner i varje enskild affär, vi brinner för det här! Vi vill leverera en trygg, bekväm affär med bäst resultat.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Svenskfast Borlänge
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

My Friman mäklare
My Friman

Jag har ett enormt driv och ett extremt stort engagemang. Jag kommer att göra allt för att du som säljare ska vara 100% nöjd med din försäljning! Under försäljningen strävar jag efter att återkoppla...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare My Friman
Jens Bergenström mäklare
Jens Bergenström

Ger 100% i varje affär.

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Jens Bergenström
Mikael Björklund mäklare
Mikael Björklund

Resultatorienterad mäklare med hjärtat i Borlänge och kunden i fokus. Att köpa eller sälja sin bostad är ofta den största affär du gör i livet. Min ambition som fastighetsmäklare är att skräddarsy...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Mikael Björklund
Viktor Sundberg mäklare
Viktor Sundberg

Jag vill ge dig den bästa kundkontakten, den bästa upplevelsen och såklart det bästa resultatet.

Mäklare Viktor Sundberg
Niklas Sandberg mäklare
Niklas Sandberg

Vi är marknadsledande i Borlänge, Säter, Gagnef, Leksand och Dalarnas största mäklarföretag med 20 anställda över 6 kommuner. Vi säljer flest lägenheter och villor tack vare alla fina rekommendationer vi får från nöjda köpare och säljare! Vi blev ÅRETS BOBUTIK i Sverige i konkurrens med 230 andra bobutiker från Ystad till Kiruna, det är vi jättestola över och ett fantastiskt kvitto på det...

Mäklare Niklas Sandberg
Amanda Allernäs mäklare
Amanda Allernäs

Med en positiv inställning och ett lösningsfokuserat arbetssätt tillsammans med Svensk Fastighetsförmedlings varumärke i ryggen är jag övertygad om att jag kan erbjuda den bästa tjänsten och därmed den mest lyckade boendeaffären. - Nominerad till årets Rookie Svensk Fastighetsförmedling Sverige 2018 - Flest antal sålda bostäder Gagnef kommun 2018* - Flest antal sålda bostäder Gagnef kommun...

Mäklare Amanda Allernäs
Mäklarbild saknas
Karolina Kempe

Karolina Kempe är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Borlänge och Idkerberget.

Mäklare Karolina Kempe
Mäklarbild saknas
Adam Thunell

Adam Thunell är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Borlänge och Idkerberget.

Mäklare Adam Thunell

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Borlänge.

Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Stationsgatan 17
78123 Borlänge

sf.borlange@svenskfast.se

0243-79 44 40

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Borlänge?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.