Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

4,7 av 5 i betyg
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

Vi strävar efter att vara bästa mäklaren i Karlstad!
Som en av de största Bobutikerna inom Svensk Fastighetsförmedling med ett flertal utmärkelser förenar vi det lilla med det stora genom filial i både Hammarö och Forshaga, detta för att erbjuda en attraktiv och lokalt anpassad mäklartjänst. Med vår stora personalstyrka finns en oändlig bostadskunskap och bred mäklarerfarenhet.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling Karlstad skapar en trygg bostadsaffär där vi hjälper Dig genom hela processen och har både tips och råd för din bostadsaffär. Vi hjälper Dig att få ut det mesta av Din bostadsaffär.

Den bästa servicen kan vi givetvis ge Dig om du besöker oss i någon av våra butiker som finns i Karlstad, Hammarö och Forshaga. Då har vi möjligheten att personligen svara på Dina funderingar och ge Dig tips och råd inför just Din bostadsaffär. Ett första möte med oss är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt, Du förbinder dig inte till något.

Varmt välkommen in till oss!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Svenskfast Karlstad
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Anders Bergström mäklare
Anders Bergström

Jag är utbildad fastighetsmäklare och civilekonom vid Karlstads universitet. Förutom drygt 15 års erfarenhet av försäljning i diverse olika branscher har jag även erfarenhet från byggbranschen där jag arbetat som certifierad elektriker. Att jag är kunnig inom försäljning, men även bygg och renovering är något kunderna uppskattar mycket eftersom det ger mig en helt annan kunskapsnivå om de...

Mäklare Anders Bergström
Johan Nöbauer mäklare
Johan Nöbauer

Jag, som både villa- och bostadsrättsmäklare, har som främsta mål att forma den bästa lösningen för just Ert objekt med resultatet: Trygg affär och bäst betalt! Ledord i mitt arbete som mäklare är kvalitet, initiativtagande och noggrannhet. Passion och stort intresse för bostadsaffärer gör att jag ger allt i alla lägen för att nå mitt mål som är nöjda köpare och säljare.

Mäklare Johan Nöbauer
Sanna Stenholm mäklare
Sanna Stenholm

Min ambition som fastighetsmäklare inför varje uppdrag jag åtar mig, är att skräddarsy den bästa lösningen utifrån ditt läge och din bostad oavsett vilken marknad som råder. Min eftersträvan är att alltid arbeta på det sätt som ger dig en trygg affär men också bäst betalt. Jag vill att du som säljare ska bli hundra procent nöjd samt samt rekommendera mig vidare till nära och kära!

Mäklare Sanna Stenholm
Patrik Liikamaa mäklare
Patrik Liikamaa

Jag som både villa- och bostadsrättsmäklare har ambitionen och målsättningen att skapa både nöjda säljare samt köpare. Varje objekt är unikt och genom en skräddarsydd lösning för just ert objekt kommer vi kunna skapa en bra och trygg försäljning. För att kunna genomföra detta erbjuder vi en heltäckande och kvalitetssäkrad tjänst från början till slut. En bostadsaffär är för de flesta den...

Mäklare Patrik Liikamaa
Mäklarbild saknas
Caroline Larsen

Caroline Larsen är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Forshaga, Deje, Hammarö, Skoghall, Karlstad, Edsvalla, Molkom, Skattkärr, Vålberg och Väse.

Mäklare Caroline Larsen
Mäklarbild saknas
Magnus Ask

Magnus Ask är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Forshaga, Deje, Hammarö, Skoghall, Karlstad, Edsvalla, Molkom, Skattkärr, Vålberg och Väse.

Mäklare Magnus Ask
Mäklarbild saknas
Mattias Wassberg

Mattias Wassberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Forshaga, Deje, Hammarö, Skoghall, Karlstad, Edsvalla, Molkom, Skattkärr, Vålberg och Väse.

Mäklare Mattias Wassberg
Mäklarbild saknas
Victor Jansson

Victor Jansson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Karlstad, Edsvalla, Molkom, Skattkärr, Vålberg och Väse.

Mäklare Victor Jansson
Mäklarbild saknas
Sonja Rudqvist

Sonja Rudqvist är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Karlstad, Edsvalla, Molkom, Skattkärr, Vålberg och Väse.

Mäklare Sonja Rudqvist
Mäklarbild saknas
Ebba Sjögren

Ebba Sjögren är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Forshaga, Deje, Hammarö, Skoghall, Karlstad, Edsvalla, Molkom, Skattkärr, Vålberg och Väse.

Mäklare Ebba Sjögren

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Karlstad.

Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Östra Torggatan 12
65224 Karlstad

sf.karlstad@svenskfast.se

054-21 10 00

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Karlstad?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.