Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Svensk Fastighetsförmedling Haninge

4,6 av 5 i betyg
Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Svenskfast Haninge
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Sara Kjellgren mäklare
Sara Kjellgren

Jag vill att du som säljare ska bli 100 % nöjd och känna dig trygg genom hela processen och jag strävar efter att hitta en köpare som ser värdet i just din bostad- för att du ska få högsta möjliga slutpris.

Mäklare Sara Kjellgren
Jimmy Rossetti mäklare
Jimmy Rossetti

Genom mina tidigare erfarenheter inom service- och byggbranschen har jag lärt mig vikten av att leverera ett bra resultat. Med ett bra resultat får man nöjda kunder som återkommer! Jag är extremt målmedveten, älskar att vinna och framförallt sätta rekord. Jag har valt Svensk Fastighetsförmedling för att dem har de bästa verktygen för att kunna genomföra den bästa bostadsaffären. Jag vet hur du...

Mäklare Jimmy Rossetti
Andy Shabo mäklare
Andy Shabo

Alltid bäst betalt!

Mäklare Andy Shabo
Mäklarbild saknas
Kalle Gudmundsson

Kalle Gudmundsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Hammarbyhöjden, Hammarby, Haninge och Årsta.

Mäklare Kalle Gudmundsson
Mäklarbild saknas
Baran Kayhan

Baran Kayhan är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Haninge.

Mäklare Baran Kayhan
Mäklarbild saknas
Jennifer Svensson

Jennifer Svensson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Haninge.

Mäklare Jennifer Svensson
Mäklarbild saknas
Solomon Tumizghi

Solomon Tumizghi är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Haninge.

Mäklare Solomon Tumizghi
Mäklarbild saknas
Björn Olsson

Björn Olsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Bandhagen, Enskede Gård, Enskedefältet, Gamla Enskede, Gullmarsplan-Skärmarbrink-Globen, Hagsätra, Haninge, Högdalen, Rågsved, Stureby, Årsta, Örby och Östberga.

Mäklare Björn Olsson
Mäklarbild saknas
Julius Lindberg

Julius Lindberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter i Bandhagen, Enskede Gård, Enskedefältet, Gamla Enskede, Gullmarsplan-Skärmarbrink-Globen, Hagsätra, Haninge, Högdalen, Rågsved, Stureby, Årsta, Örby och Östberga.

Mäklare Julius Lindberg

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Haninge.

Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Arenavägen 41
12177 Johanneshov

sf.haninge@svenskfast.se

08-745 70 80

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Haninge?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.