Ellinor Widéen, Mäklare på ERA Gothia Fastighetsbyrå

Ellinor Widéen Mäklare på ERA

Ellinor Widéen, Mäklare på ERA Gothia Fastighetsbyrå
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Ellinor?

Glad, trygg och noggrann är tre ord som beskriver mig bra. Jag älskar mötet med alla de människor jag får möjlighet att träffa och hjälpa. Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2003 och har sedan dess samlat på mig både erfarenhet i yrket och många nöjda kunder. För att lyckas med mitt mål - att ge en riktigt bra affär från början till slut - lägger jag in stort engagemang i varje enskild affär.

Vad skiljer Ellinor från andra mäklare?

Jag är engagerad och ger av min tid, allt för att du ska bli helt nöjd och få högsta möjliga slutpris. Jag kombinerar det personliga, med vårt nätverk av professionella samarbetspartners för att lyckas med mitt mål - att ge en riktigt bra affär från början till slut.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha jobbat som mäklare i östra Göteborg i 14 år, vet jag vad spekulanter söker i de olika stadsdelarna. Många nya bostadsområden har skapats under årens gång och det är spännande att följa utvecklingen.

Hur marknadsför Ellinor sina bostadsförsäljningar?

Vi marknadsför bostaden digitalt på bl. a. Hemnet, erasweden.com, Hittahem.se samt sociala medier som t ex Facebook, Instagram. ERA Deluxe, vårt digitala marknadsföringspaket ihop med Schibsteds nätverk, ingår också.

Den lokala bearbetningen är också otroligt viktig – vi delar ut vykort till grannarna, visar bostaden i våra skyltfönster och vi sätter upp fina och tydliga Till saluskyltar.

Vi matchar bostaden mot vårt rikstäckande spekulantregister.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-18.

ELLINOR ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
ELLINORS PROSPEKT
Ellinor Widéen har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Ellinor till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Ellinor

ELLINOR JOBBAR PÅ

Är du Ellinor Widéen?
Logga in och redigera din presentation här.