Bostad Ida´ Fastighetsförmedling

Bostad Ida´ Fastighetsförmedling

Bostad Ida´ Fastighetsförmedling

Vi hjälper dig att hitta hem!
Oavsett om du funderar på att sälja, undrar över värdet på din bostad eller är på jakt efter ditt nya drömboende finns vi på Bostad ida’ Fastighetsförmedling alltid nära till hands.

Med lång erfarenhet av att förmedla bostäder i Tomelilla med omnejd har vi god lokalkännedom och ett stort engagemang för vår bygd.

Kvalitet, service och grundlighet är våra ledstjärnor. Att få förtroendet att förmedla din bostad är något vi sätter stort värde på. Vi strävar alltid efter att både säljare och köpare ska känna sig riktigt nöjda genom hela bostadsaffären.

Välkommen till oss på Bostad ida’ Fastighetsförmedling, din lokala fastighetsmäklare i Sydöstra Skåne.

Våra mäklare

Ida Nilsson mäklare
Ida Nilsson

Min ständiga ledstjärna är att du som kund ska vara riktigt nöjd. Att anlita mig ska kännas tryggt och bra, det är något jag brinner för – att du ska få servicen med det där lilla extra! Med en kunnig och engagerad mäklare vid din sida får du trygg vägledning genom hela bostadsaffären.

Mäklare Ida Nilsson
Marlen Rosberg mäklare
Marlen Rosberg

Jag vill att du som säljare ska bli nöjd och jag strävar efter att hitta köpare som passar för just din bostad - för att få till bästa möjliga försäljning.

Mäklare Marlen Rosberg
Mäklarbild saknas
Leif Holmqvist

Leif Holmqvist är mäklare på Bostad Ida´ Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, tomter, villor i Hörby, Simrishamn, Sjöbo och Tomelilla.

Mäklare Leif Holmqvist

Bostad Ida´ Fastighetsförmedling
Tomegatan 1
Tomellila

info@bostadida.se

0417-51 17 00

www.bostadida.se

Är du kontorschef på Bostad Ida´ Fastighetsförmedling?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis