Carina Pagil, Mäklare på ERA Gothia Fastighetsbyrå

Carina Pagil Mäklare på ERA

Carina Pagil, Mäklare på ERA Gothia Fastighetsbyrå
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Carina?

Erfarenhet, engagemang och envishet är för mig ledord för en lyckad bostadsaffär. Efter att ha arbetat som fastighetsmäklare sedan 2004 i Göteborg har jag mycket god kunskap om staden, kunderna och förhållandena som råder där. Som person är jag noggrann och strukturerad, i min roll som fastighetsmäklare har jag alltid full fokus på kvalitet och resultat.

Vad skiljer Carina Pagil från andra mäklare?

Jag har ett stort nätverk med kollegor i branschen och har sedan många år tillbaka flera förtroendeuppdrag vilket ger mig en mycket god insikt och kunskap om branschen, hur den utvecklas och blir bättre. Jag är vice ordförande i Mäklarsamfundets krets för Västra Götaland, sitter i styrelsen för Mäklarsamfundet Sverige och sitter även med i kontorsstyrelsen för Handelsbanken Lilla Bommen.

Vill du också ha en trygg och framgångsrik bostadsaffär? Hör av dig!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha jobbat som mäklare i Göteborg i 17 år, vet jag vad spekulanter söker i de olika stadsdelarna. Många nya bostadsområden har skapats under årens gång och det är spännande att följa utvecklingen.

Jag har tillsammans med mina kollegor på kontoret en stor lokalkännedom i ert område. Vi har mångårig erfarenhet av vår lokala fastighetsmarknad. Vi har även ett brett kundregister som vi kan erbjuda våra kunder.

Hur marknadsför Carina sina bostadsförsäljningar?

Vi marknadsför bostaden digitalt på bl. a. Hemnet, erasweden.com, Hittahem.se samt sociala medier som t ex Facebook, Instagram. ERA Deluxe, vårt digitala marknadsföringspaket ihop med Schibsteds nätverk, ingår också.

Den lokala bearbetningen är också otroligt viktig – vi delar ut vykort till grannarna, visar bostaden i våra skyltfönster och vi sätter upp fina och tydliga Till saluskyltar.

Vi matchar bostaden mot vårt rikstäckande spekulantregister.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-04-27.

CARINA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
CARINA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Carina Pagil har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Carina till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Carina

CARINA JOBBAR PÅ

Är du Carina Pagil?
Logga in och redigera din presentation här.