Jenny Eklöf, Mäklare på Husera

Jenny Eklöf Mäklare på Husera

Jenny Eklöf, Mäklare på Husera
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jenny?

Idrott har alltid varit viktigt för mig då jag har tränat och tävlingsspelat tennis större delen av mitt liv. Tävlingsmänniskan inom mig använder jag nu istället i de bostadsaffärer jag hjälper till med och engagemanget blir därför 110% vid varje förmedling. Jag nöjer mig inte med mindre! Jag började arbeta som mäklare 2012 och har bott i Lund i snart tio år och tycker att bostadsmarknaden här är väldigt spännande och inspirerande.

Vad skiljer Jenny från andra mäklare?

Jag skulle snarare vilja skriva vad som skiljer OSS på Husera från andra mäklare. Vi är ett sammansvetsat team av duktiga mäklare med över 30 år i branschen. Vi är helt fristående och styrs varken av storbanker eller försäkringsjättar, vi styrs av våra kunder! Som det borde vara!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter mina år som mäklare i Lund med omnejd känner jag att jag har bra koll på områden, bostadsrättsföreningar, närmaste matbutiker, skolor, förbindelser m.m. Denna kunskap gör att jag kan sälja in bostaden till spekulanterna på bästa sätt!

Hur marknadsför Jenny sina bostadsförsäljningar?

I vårt arvode ingår följande:

Professionell fotograf och hjälp med styling – styling där vår stylist tar med sig passande textilier (mattor, kuddar, plädar), lampor, växter och övriga dekorativa inredningsdetaljer. Detta använder vi alltid därför att det idag är så viktigt med fina bilder.

Sammanställning av beskrivning om bostaden, planritning samt uppdaterad information om bostadsrättsföreningen till internetannonsering samt i en tryckt broschyr som spekulanterna får på visning.

Marknadsföring på bla Hemnet, Bovision, vår hemsida, skyltfönster, till salulapp i gemensamt utvalda område mm.

Annonsering på sociala medier, Facebook och Instagram.

Matchning mot vårt stora spekulantregister. Efter väldigt många försäljningar så har vi många intressenter i vårt register.

Öppna bokade visningar, så många det behövs. Alla visningar kommer att genomföras av mig som ansvarig mäklare. Jag följer alltid upp alla spekulanter efter visning om deras vidare intresse. Vid intresse kontrollerar jag lånelöfte.

Budgivning via sms. Samtliga som är på visning och är intresserad får följa budgivningen på sms.

Högsta budet synligt på Internet.

Kontraktsskrivning, likvidavräkningar och alla andra juridiska dokument.

Hjälp med deklaration om så önskas.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-18.

Jenny Eklöf har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Jenny till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Jenny

JENNY JOBBAR PÅ

Är du Jenny Eklöf?
Logga in och redigera din presentation här.