MäklarOfferter

Johan Hallquist

Mäklare på Mäklarhuset

Johan Hallquist
BetygStjärna4,5/5
Mäklarhuset

Jag heter Johan Hallquist och är fastighetsmäklare på Mäklarhusets kontor i Täby / Danderyd. Jag har varit på samma kontor sedan 2006 och arbetat såväl som mäklarassistent som fastighetsmäklare och kontorschef. Nu fokuserar jag helt på mäkleriet och förmedlar med framgång allt från villor och bostadsrätter till tomter, gårdar och kommersiella fastigheter. Den långa erfarenheten jag vunnit under de många år jag varit i branschen är ovärderlig och jag har byggt upp ett kontaktnät som är utöver det vanliga. Jag har slipat på marknadsföringsargumenten, jag kan juridiken, jag kan det lokala området för jag har sålt här förut och jag har kunderna.

Gör dig själv en tjänst - Anlita någon som kan det här!

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Johan Hallquist, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Johan Hallquist samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Johan säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag började i branschen redan 1995 och drev då eget mäkleri i Stockholm. I början på 00-talet vidareutbildade jag mig till civilekonom på Stockholms Universitet och sedan 2006 har jag jobbat på Mäklarhuset i Norrort med fokus på Täby, Danderyd och Vallentuna.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Till skillnad från många andra i branschen så lämnar jag inga delar av mäklararbetet åt min assistent eller någon annan. Självklart är det proffsfotografer som tar alla bilder, men alla texter, visningar, kundkontakter, kontrakt och tillträde osv tar jag hand om själv. Vi på Mäklarhuset jobbar aktivt med "uppsökande" annonsering, dvs att annonsen hittar spekulanten istället för tvärtom, vilket statistiskt bevisat är en framgångsfaktor både när det gäller tid för försäljningen och när det gäller högre slutpris.

Rekommendationer (4)

Johan Hallquist har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 4 omdömen
Mohsen M.+6 mån.
Sålde villa i Täby

Jag fick ett gott inryck av Johan Hallquist och han gjorde det arbete jag förväntade mig av en mäklare. Han var kunnig på sitt jobb och en trevlig person och jag rekommenderar honom vidare!

Jan-Olov S.+6 mån.
Sålde villa i Täby

Det vi gillade hos Johan Hallquist var att han var väldigt saklig, sympatisk, tillmötesgåendes och ställde alltid upp. Vi är väldigt nöjda med honom som mäklare!

Linda F.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Täby

Johan utförde försäljningen väldigt bra, Upplevde honom som väldigt trygg och med fötterna på jorden. Han verkade genuint intresserad av att sälja bostaden.

Jonny N.+6 mån.
Sålde villa i Täby

Johan var proaktiv och driven. Alltid tillgänglig och hjälpte oss på rätt sätt. Gjorde en snabb och smidig försäljning som önskat. Vi är väldigt nöjda och kan rekommendera honom vidare.

Lämna omdöme

Här mäklar Johan Hallquist

Johan jobbar som mäklare i Täby, Vallentuna och Danderyd.

Objekttyper

Johan förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Johan erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Johan

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Johan

Johan Hallquist är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Mäklarhuset Täby, Danderyd & Vallentuna
Stjärna4,7/5
Mäklarhuset Täby, Danderyd & VallentunaStockholmsvägen 134, 187 32 TäbyBrev taby@maklarhuset.seTelefon 08 - 638 08 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare