Janna Forsell, Mäklare på Hägerstens Mäklare

Janna Forsell Mäklare på Hägerstens Mäklare

Janna Forsell, Mäklare på Hägerstens Mäklare
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Janna?

Jag jobbar engagerat och personligt man ska känna att jag gör allt i försäljningen för att nå högt. Varje affär är unik och måste tas om hand, noga förberedelser och bra bilder. Jag lägger ner mycket engagemang för att bilderna ska bli bra och vi har oftast bara någon sekund i annonsflödet att attrahera och få spekulantens intresse. Bred annonsering är också ett måste för att nå ut till alla. Alltid jobba med kvalitet före kvantitet, de gånger i livet man gör en försäljning ska det göras med omsorg!
Bilderna är tagna av Örs Gubás på Husfoto.

Vad skiljer Janna från andra mäklare?

Jag har lång erfarenhet och har arbetat som fastighetsmäklare i södra Stockholm under många år och tycker fortfarande att det är fantastiskt att få hjälpa säljare i deras försäljning och att förmedla nya bostäder till lyckliga köpare. Att hjälpa och stötta kunderna genom olika faser i livet känns som en förmån. Att se till att affären blir professionellt genomförd samt se till att bägge parter får stöd gällande sina rättigheter och skyldigheter. Väljer du mig som fastighetsmäklare kommer du få ett personligt engagemang genom hela försäljningen och det engagemanget kommer också gälla de spekulanter jag har kontakt med. Jag har ett genuint intresse av att ge er den bästa möjliga affären till er bägge.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är fastighetsmäklaren som känner till och är uppvuxen i flera delar av Stockholm såsom Huddinge, Farsta, Hägersten, Älvsjö, Södermalm, Hammarby Sjöstad men också Kungsholmen, Bromma och Vällingby.

Hur marknadsför Janna sina bostadsförsäljningar?

Bred marknadsföring med bra bilder är ett måste för att nå så många spekulanter som möjligt därför ligger din annons alltid på Hemnet, Hittahem och Hägerstens Mäklare och även på våra Facebook- och Instagramsidor.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-18.

JANNA ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

JANNAS PROSPEKT

Janna har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Janna till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Janna

JANNA JOBBAR PÅ

Är du Janna Forsell?
Logga in och redigera din presentation här.