Anneli Nilsson, Mäklare på BoLiving

Anneli Nilsson Mäklare på BoLiving

Toppmäklare 2018
Toppmäklare 2017
Anneli Nilsson, Mäklare på BoLiving
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Anneli?

Jag heter Anneli Nilsson och är Reg. Fastighetsmäklare och jobbar på BoLiving där jag också är delägare och Kontorschef. I rollen som mäklare servar jag er målinriktat med starkt engagemang och affärsmässighet.

Jag bor sedan många år i området och tycker om att förmedla bostäder där jag själv trivs. Jag drivs av ständigt nöjda återkommande kunder och att bli rekommenderad från tidigare säljare och köpare är min största belöning. Hos mig får du en tillgänglig mäklare med hög servicenivå. Tveka inte att kontakta mig i din livs affär!

Vad skiljer Anneli från andra mäklare?

Min stora passion är mitt jobb som fastighetsmäklare. Jag jobbar strategiskt och för att du ska bli riktigt nöjd lämnar jag inget åt slumpen. Mitt engagemang och målinriktning är att göra allt vilket leder till att du ska få din bostad såld till ett högt försäljningspris!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag jobbar över hela Stockholms län och följer mina kunder inom alla områden. Har stor erfarenhet av marknadens utveckling.

Hur marknadsför Anneli sina bostadsförsäljningar?

Vi har en heltäckande komplett mäklarservice då vi använder alla internet kanaler samt även social media i vår marknadsföring av just din bostad. Utöver det har vi också ett gediget spekulant register samt nätverk där vi parar ihop köpare och säljare. Vi erbjuder marknadens absolut bästa proffsfotografer samt ger även våra kunder ett stylist besök i hemmet. Allt sammantaget för att optimera just er försäljning.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-04.

ANNELI SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
ANNELI ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Anneli Nilsson har 11 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Anneli till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Anneli

ANNELI JOBBAR PÅ

Är du Anneli Nilsson?
Logga in och redigera din presentation här.